Ca să existe o prietenie adevărată, trebuie mai întâi să fii tu un prieten adevărat şi apoi să ai pretenţia ca şi alţii să fie la fel ca tine.Dar, din păcate, mai nimeni nu ştie cum să fie un prieten adevărat....doar animalul posedă această virtute, în special câinii.
Dupa cum spuneam mereu o sa apara o alta carte, insa acum cartea mea preferata este:"Invitatie la vals de-Mihail Drumes". Multumesc, am o "slabiciune" pentru pisici.
Cartea asta e de gen romantic/de dragoste. Fumoasă carte, m-am uitat pe net, începutul e cam sinistru adică foarte trist, fără speranță...
Inceputul cartii reprezinta de fapt prima parte a sfarsitului ei, este o carte plina de viata, pe care ti-o recomand, si iti garantez ca nu o sa regreti!
Dumnezeu e prietenul dupa care tinjesti!
El e prietenul tau daca iL accepti.
Da, cel mai bun prieten este chiar Dumnezeu.
Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi. Curăţaţi-vă mâinile, păcătoşilor; curăţaţi-vă inima, oameni cu inima împărţită!
Iacov 4:8
Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unii pe alţii, cum v-am iubit Eu.
Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi.
Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ce vă poruncesc Eu.
Nu vă mai numesc robi, pentru că robul nu ştie ce face stăpânul său; ci v-am numit prieteni, pentru că v-am făcut cunoscut tot ce am auzit de la Tatăl Meu.
Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.
Ioan 15:12-15