| Mayhem666 a întrebat:

Credeti ca exista sanse de razboi?
Credeti ca toti baietii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani vor fi obligati sa se inroleze in armata?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, exista sanse de razboi la rusi.
Da, exista lege care obliga toti tinerii intre 20 si 35 de ani, sa mearga la armata.

| Mayhem666 explică (pentru Violleta2022):

Intrebarea mea e daca se va pune in aplicare acea lege, si care sunt conditiile care trebuie intalnite ca sa se puna in aplicare legea respectiva?
Stiu ca mass media face mereu mare tam-tam din orice si presa face ca totul sa para mai naspa decat e de fapt.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mayhem666):

Sigur ca se va pune in aplicarea legea, ca nu suntem la piata sa ne tocmim, fiind LEGE terbuei sa fie executata de toata lumea, cu varste intre 20 si 35 fiind obligati prin lege, sa mearga la inrolare.
In caz de refuz, sau neprezentare ori falsificarea de documente medicale, ca sa nu mearga la inrolare, se iau masuri severe si pedeapsa este puscarie 7 ani.
Mass Media nu face nici un tam-tam de data asta, doar a mentionat LEGEA pe care toti adultii o stim de altfel si care incaz de razboi se mobilizeaza si se pune in aplicare imediat.
Sa speram totusi, ca noi nu vom avea razboi si nici rusii.
Suspectam ca-i o strategie de-a lui Putin, aceasta amenintare si ca se va rezolva fara razboi si fara sa afecteze Romania.

suntserios
| suntserios a răspuns:

A explodat TPU cu intrebari din astea... si daca incepe razboiul aia e, mergem.

| Drimmero a răspuns:

Nu va exista prea curand vreun razboi. De existat exista o lege in care toti barbatii intre 20-35 de ani apti sunt obligati sa lupte pe front in caz de razboi, sunt anumite criterii medicale si sociale care te fac apt sau nu. Mi se pare o balarie fara margini, trimiti pe cei care nu stiu sa traga cu arma pe front facand minim instructaj acolo in timp ce politicienii fug intr-o zona sigura lafaindu-se la caldura, in niciun caz nu mi-as da viata pentru astia, ei ar trebui sa fie in linia intai ca ei provoaca razboaiele, dau cu batul de dupa gard unii in altii si tot pe civili ii arunca in lupta. Scenariile astea vor fi reale 0, 00000000000001% pentru ca nu va fi niciun razboi si plus de asta Romania e in NATO, au personal militar cacalau.

| T0T a răspuns:

Să lupt în războiul cui?
Mai bună e viața în pușcărie decât pe front.
Nu cred că va începe niciun război de genul celui la care te gândești. Altă diversiune, altă panică creată după mascarada covid.

| Goete a răspuns:

Baietii intre 20-35 de a i nu au depus nici un juramant militar si obligatoa ca cetatea este de A-si Apara Patria, nu Alte Patrii

| Mayhem666 explică (pentru Goete):

Mai exact ce vrei sa spui prin asta?

| Goete a răspuns (pentru Mayhem666):

Ca u Romania ar fi atacata. Pentru alte razboaie sunt militarii profesionali

| Lukasssz a răspuns:

Sper sa nu inceapa in urmatorii 3 ani.Atunci voi pleca din tara si nu ma va mai interesa de ce se intampla in tara asta de nebuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu scap oricum, pentru ca am probleme medicale psihice

| AdrianUrsut a răspuns:

Exista sanse de razboi, dar inca nu cu noi happy

Eu sunt mai realist asa si e destul de periculos daca se baga iar in Ucraina. Cum si Hitler a vrut doar o parte din Polonia si nu i-a ajuns, mi se cam pare ca se repeta scenariul cu rusul