Titulatura de expet este pur formala. Din motivul asta sint mai multe categorii de experti pe site.
1. Sint cei care habar n-au pe ce lume traiesc, nu stiu sa lege doua vorbe, nu au cultura generala, nu au experienta de viata si nici nu stiu sa scrie corect. Dar au fost propusi masiv de prieteni si s-au ales cu un chenar inutil.
2. Sint oamenii care au dovedit ca au bun-simt si sint bine intentionati. Si desi nu au studii de specialitate, sint doar oameni simpli, au totusi experienta de viata, deci au dobindit si ei titulatura asta de expert.
3. Si sint oameni cu studii, oameni cu anumite specializari si cu experienta de viata, a caror interventie pe site este nu numai de apreciat, dar si extrem de necesara.
In realitate, cei de la punctele 2 si 3, alaturi de cei care desi nu sint "experti", se inscriu in categoriile celor de la aceleasi puncte 2 si 3, sint cei care ajuta realmente si fac site-ul sa fie util celor care au nevoie de un sfat. Fara ei site-ul ar fi searbad si fara sens.
Eu cred ca tu spui aberatii. Unde a injurat expertul, ai vreun link ceva sau te-ai trezit asa vorbind deodata?
Intrearea e pusa la categoria trivia/ amuzante deci nu era ceva serios! Eu cred ca aceti oamnei au devenit experti datorita faptului ca raspunsurile lor s-au dovedit a fi folositoare, inteligente, amuzante uneori! Daca tu zici ca ei nu au habar de ce raspun de unde crezi ca au raspunsurile? Studiaza raspunsurile unui expert si o sa iti dai seama ca uni vorbesc din experienta, alti s-au documentat! Deci eu cred ca ei stiu care este menirea acestui site! In ceea ce priveste regulile cred ca le stiu, si daca mai incalca vreuna mica asta e se mai intmpla! Unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate!
Atat intrebarea cat si raspunsul erau in gluma. Cred ca fundita a fost fiindca "expertul" s-a prins in jocul celui care intrebase.
Atata timp cat nu aduci argumente spuselor tale, nimeni nu o sa te creada. Lasa-i pe altii, catalogheaza-te pe tine, fara suparare.
Unii experti mai au si simtul umorului. Asta ti-a trecut vreo clipa prin cap?
He hee \ si eu pe acolo.
Offf off ce experti .
Ce user nebun i-o fii dat fundita unui expert care injura in raspuns?
Ha? tu mori de ciuda ca nu esti expert? .
Silvia a pus o intrebare. e la Trivia/Amuzament. deci, era o gluma iar Cami s-a prins, a zis asa doar ca sa fie raspunsul AMUZANT!.
In acest site trebuie sa ne respectam, chiar daca unii useri sar cu gura... Iuandfto, nu lua de rau ce ti-am spus mai sus, pentru ca asta se numeste invidie.