| acris a întrebat:

Credeti ca exsista iubirea adevarata? dar baiatul perfect /fata?

22 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Perfect nu este nimic. Dar cred în iubire adevăratăhappy

| rodi a răspuns:

Iubirea exista atunci cand esti dispus sa crezi in ea, iar perfectiunea paralel de o persoana este imaginara o creem noi din dorinta de a crede in ceva viu, palpabil un Dumnezeu al nostru.

| Arthur a răspuns:

Nu exista baiat perfect, nici fata perfecta din pacate. Avem toti hibe mai mari sau mai mici. Dar cu toate acestea, cu toate ca este foarte rară exista iubire adevarata.

| User a răspuns:

De acord cu @Raul9004

| Razvan a răspuns:

Cred ca niciodata nu o sa existe cuvant mai abstract ca "perfect"...pentru ca perfectul asta se pliaza pe cerintele fiecaruia, ca nu ce imi place mie iti place si tie.Deci e cam abstract sa zici ca exista un soulmate.Cat despre iubire adevarata.Exista.In romane.Sunt inspirate din realitate

| Alex_7297 a răspuns:

Fata/băiatul perfect există pentru fiecare în parte! Nu există dragoste doar senzaţie de ataşare...

| tarziu a răspuns:

Doi oameni imperfecti care isi iubesc perfectiunea

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

1) Foarte rara - ca si genialitatea!

2) Nimeni nu-i perfect, in afara de Tatal nostru, dar toti suntem perfectibili! Difera gradul de inteligenta, afectiune, cultura, empatie, capacitate de relationare, si, intercorelate, dorinta sincera de a surmonta dificultatile inerente!
Si toate astea depind foarte mult atat de educatia primita, modelele parentale, cat si de ceea ce a reusit sa faca fiecare din ea/el insasi/susi!

| LuS[z] a răspuns:

Iubirea adevarata exista, e in fiecare dintr noi iar noi o daruim persoanelor carora credem ca o merita.Cat despre perfect...nici un om de pe pamant nu e perfect.

| khiflutza a răspuns:

Bineinteles ca exista! La o mama pentru copilul ei si invers! Iar la intrebarea despre perfectiunea noastra, regret sa iti spun, dar nu exista! Nici la sfinti. Cu totii avem un mic defect, o hiba, un gind ascuns sau o dorinta desarta... Suntem perfecti doar inainte de a ne naste, acolo sus...Atit

| Alphawolf a răspuns:

In persoana iubita cu adevarat, poti vedea persoana perfecta, desi nu exista nimic perfect

| zuzi_4846 a răspuns:

Eu cred ca exista iubire adevarata si cred ca exista jumatati care adunate formeaza perfectiunea. Trebuie, insa, sa ai foarte mult noroc ca sa apara in viata ta la timpul potrivit, nici prea devreme, nici prea tarziu. happy

| fabiola a răspuns:

Daca am fi perfect, nu am fi inteles de nimeni, nu am fi iubit de nimeni. Poate ca noi oamenii iubim tocmai micile imperfectiuni, acestea ne fac unici, deosebiti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un raspuns putin cam optimist! dar pentru fiecare persoana, a 2 jumatate a sa este perfecta! doar daca este o iubire adevarata! dar daca am totusi un raspuns adecvat la aceasta intrebare inseamna ca eu totusi cred ca exista! pentru informatii am un scype:Butucel Anastasia! va voi raspunde la toate intrebarile!

| AsU_2581 a răspuns:

Iubire este si cred in ea da perfect niciodata...toti avem cate un defecthappy

April
| April a răspuns:

Fara indoiala ca exista iubire adevarata. La un moment dat toate par adevarate.Problema e ca in lumea aceasta aflata in permanenta miscare totul se transforma.Proba unei adevarate iubiri e timpul.SI astfel am incercat sa-ti raspund la prima intrebare.
Permite-mi, in loc de raspuns la cea de a doua sa-ti spun o mica povestioara; eroul ei este un barbat care a ramas holtei toata viata pentru ca a cautat pe femeia perfecta.La varsta de 70 de ani, cineva l-a intrebat:
-Ai calatorit foarte mult, ai cautat la New York, la Paris, la Londra si Hong-Kong. Chiar nu ai putut sa gasesti femeia perfecta? Nici macar una?
Batranul s-a intristat profund. A spus:
-Ba da, o data am gasit-o.Intr-o zi, candva demult, am dat peste femeia perfecta.
-Si ce s-a intamplat? De ce nu te-ai casatorit?
Trist, batranul i-a spus:
-Pentru ce? Ea il cauta pe barbatul perfect!"
Concluzia:daca vom cauta barbatul sau femeia perfecta ne vom irosi viata si vom sfarsi prin a fi nefericiti.Nu exista om perfect.Asa a vrut Dumnezeu.Suntem doar barbati si femei, fiecare cautandu-si perechea.Mult noroc!

| AlinutzaRouz a răspuns:

Iubire adevarata da ( dar cam rer se mai intalneste acum, totul e interes, in majoritatea cazurilor), dar nimeni nu-i perfect

| Gabrielle a răspuns:

In iubire adevarata cred dar cum a zis si Raul9004 nimic nu este perfecthappy

| Cryssy a răspuns:

Iubirea adevarata exista. O gasesti cam greu in ziua de azi dar cand o gasesti trebuie sa stii sa pastrezi flacara iubirii aprinsa. Eu din fericire am parte de iubire adevarata, deci cred. Trebuie de asemenea si sa stim sa oferim iubire daca vrem sa primim. Baiat sau fata perfect/a nu exista pentru ca nu exista perfectiune.

Numai bine! Sa fii inconjurata numai de iubire. love struck

| Emeraude a răspuns:

Pentru a exista un echilibru in toate, pe lumea asta nu exista nimic perfect si pot sa pun pariu ca nici nu va exista vreodata. E o lege nescrisa a firii.Cuvantul ăsta "perfect" e cel mai aiurea din cate exista, nici nu stiu de ce a mai fost inventat, nu-l putem folosi cu sens propriu niciodata.Cu toate astea, frumusetea este in ochii privitorului, asa ca restul nu mai conteaza!
Cat despre o posibila existenta a iubirii adevarate.Hmmm,cand te culci si te scoli cu o persoana in gand, cand te sufoci de nerabdare s-o/sa-l vezi, cand te simti cel mai fericit/a cu el/ea in brate, atunci clar nu iubesti fals. Concluzia? Iubirea nu poate fi decat adevarata, n-are termen de comparatie.

| Victoria a răspuns:

Da, exista. Insa trebuie sa avem suficienta rabdare sa asteptam si suficienta perspicacitate sa ne dam seama atunci cand le gasim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea adevarata exista happy. baiatul perfect nu chiar. pentru ca nimeni nu este perfect. Poate exista dar nu este o singura persoana, eu una am descoperit calitatile pe care trebuie sa le aiba in viziunea mea baiatul perfect dar nici un baiat nu le are pe toate, unul are cateva, altul alte catvea...

Întrebări similare