Tot o apa si-un pamant sant. Poate poate chiar isi mentin traditia cu sexul dupa nunta dar cine le asteapta pana atunci? Si alea vor sa fi bagat in religia lor altfel nu se leaga de tine. Imi zicea mie un adventist ca penticostalele nu divorteaza de barbat dar dupa aia s-a dat de gol si a zis ca erau divortate alea din biserica.
Sexul oral nu tine de religie, tine de decizia personala si nu cred ca deranjeaza sau stirbeste parerea nimanui, atata vreme cat fiecare face ce doreste in intimitate, cu partnerul ei (lui).
Vad ca vorbesti numai de femei, dar de barbatii care fac cunilingus femeilor, nu spui nimic. De ce pe ei nu-i considerati indecenti, cand apeleaza la aceleasi perversiuni in pat?
De ce te referi doar la femei si nu si la barbati?
Nu am zis nimic de bărbați pentru că bărbații sunt oricum curvar.i, indecenți și perverși... Vreau să mă lămuresc dacă și femeilor care se ocupă cu astfel de practici le putem atribui aceeași termeni ca și în cazul bărbaților
Cu exceptia cazurilor in care 'masculul' e condus de femeie pe toate planurile, femeile se iau dupa barbatul pe care il iubesc.
Poate pleca dintr-o familie penticostala in care toti copiii au fost adoptati, ca sa nu 'pacatuiasca' nimeni, daca fata se indragosteste de primul boschetar cu probleme de comportament, aluia o sa-i devina partenera, si o sa uite de toata 'pocainta'.
Cat despre sexul dintre pocaiti, auzisem zvonuri ca la unele religii de genul asta, cand se stinge lumina nu "se pune". Unii faceau swinging de mult, in sectele astea.
Nu m-am gandit niciodata la asta dar, adevarul e ca ce fac ei in pat doar ei stiu.
Eu stiu femei ce au facut 5 copii cu 5 barbati sI au mai avut cativa pe langa, iar apoi s-au pocait (vezi doamneca) ca sa le ierte dumnezeu si sa nu mai faca. Apoi daca ele mai fac inca din astea eu nu am de unde sa stiu.
Cunosc doar o fata neoprotestanta care e minora si virgina asa ca n-as putea sa-mi dau cu parerea despre ele si nici nu e frumos sa generalizezi. Eu consider ca ce face fiecare in pat e treaba lui/ei si mai important decat ce face, e de ce si cu cine face.
Nu generaliza, desi mie mi se spune cã fac tot timpul, Depinde si de mediul ei, am vazut multe religiose penticostale care stau cu cele ortodoxe si atee, printre cele mai cwrve si tot asa sunt, deoarece au de la cine invata, dar da in general acele fete sunt "mai bune la suflet" decât celelalte, nu neaparat ca nu ar face oral sau ar fi femei usoare.
Daca acel cult a actionat asupra lor da, sunt mai cuminti. Numai sa nu fie neoprotestante doar cu numele sau pentru ajutoarele financiare.
BeyondTheDarkSun întreabă: