Evident! Fiecare fata din viata unui baiat modeleaza mai mult sau mai putin barbatul care va fi mai tarziu! Asta nu inseamna ca el isi da mereu seama sau apreciaza asta in momentul respectiv. Dar categoric, da!
Barbatii pe care i-am cunoscut eu isi exprima bine sentimentele, mul mi coerent si mai frumos decat multe dinre femei. Eu cred ca fiecare are de invatat de la ceilalti oameni, indiferent de sex. dar mi se pare o prostie sa crezi ca femeile sunt mai bune la exprimat sentimente decat barbatii. Mai ales ca viata ne arata exact contrariul.
Da dar trebuie sa vrea si baiatul, pentru ca daca faci asa ceva o sa creada k iti place sa il controlezi
sunt 2 subiecte diferite.Nu as zice tocmai "educare", haideti sa nu fim asa dure . La fel cum sunt baieti pe care ti-i poti modela dupa bunul plac, sunt si fete care se lasa conduse de baieti.Se presupune ca intr-o relatie nu ar trebuie sa existe aceasta concurenta, cine conduce pe cine... dar adevarul este ca unul din ei este mai puternic, nu ca ar iubi unul mai putin(se mai speculeaza si varianta asta). Iar cealalta problema, ca n-ar sti sa se exprime...eu as zice ca unora le este mai greu sa-si expuna sentimentele.Acuma...ei stiu din ce motive! Fie din orgoliu, nesiguranta ca sentimentele ar fi reciproce sau total contrariul, teama ca dupa confesare/dovezi/"atentii", sa nu puna "monopol" pe ei... ca noi mai avem obiceiul sa ne credem stapane dupa o astfel de marturisire , in felul acesta, o tine la distanta!
dragutza întreabă:
anonim_4396 întreabă: