| AndrewTate7789 a întrebat:

Credeti ca fetele sunt prea cocolosite și sunt învățate de părinți ca trebuie sa aleagă barbati cu bani si obligatoriu cu statut mai mare ca ele, am căzut mulți oameni de peste 45 de ani care te evaluează doar după succesul material din viata și nu pun accent pe cum e omul ca persoana, ce credeți e adevărat?

3 răspunsuri:
| asdfer a răspuns:

Nu părinții le bagă în cap ce bărbați vor.

Studentele care vin în oraș de la 20 de ani și stau cu chirie sau la cămin nu mai au treabă cu părinții.

Ele între 20 și 25 de ani văd la altele cu cine sunt și vor și ele aceiași bărbați.

Abia după 25 de ani încep să aibă pretenții materiale.

De la 30 de ani se adaugă și minim casă la pretențiile lor.

Femeile cum evoluează în vârstă de la 20 de ani la peste 30 de ani le cresc și pretențiile.

Pe femei nu le interesează ce vor părinții.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Unii parinti.
Parintii normali isi doresc copiii lor sa fie fericiti si sa-si gaseasca omul potrivit.
Iar parintii intelepti isi trimit fetele la scoala, sa nu depinda de nici un barbat. Asa fata isi poate alege dupa pofta inimii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa stii ca succesul in viata nu e materialul: sa ai Tesla, vila pe plaja si mai stiu eu ce faduri.

Un om cu tiglele pe casa intelege ca succesul inseamna sa fii realizat: sa termini o scoala, sa ai serviciu (unii mai bine platiti, altii mai putin bine platiti, in functie de domeniu), si mai bine daca ai o cariera, o familie, copii etc.
Ai astea, poti s-o iei de la capat indiferent ce-ti arunca viata.

Nu stiu in ce mediu te invarti daca tot dai peste indivizi care "te evaluează doar după succesul material din viata". E clar ca aia nu sunt indivizi de calitate.