Cum sa fie o minciuna? Si atunci acei 6 milioane de oameni unde au disparut? I-au rapit extraterestrii?
Din pacate nu e o minciuna ci UN EVENIMENT ISTORIC TRAGIC!
Dovada faptului ca Holocaustul a avut loc sunt chiar lagarele de concentrare(unele dintre ele devenind in ziua de azi obiective turistice in Germania)!, alta dovada INCONTESTABILA sunt chiar corpurile celor 6 milioane de evrei persecutati in acest interval!, camerele de gazare, buncarele (toate SUSTIN aceste EVENIMENTE ISTORICE care au lasat o ''pata de sange'' asupra Germaniei)!
Existenta lui Hitler este de asemenea atestata din punct de vedere istoric prin documente(toti stim ca a fost ''Fuhrerul' -adica comamandantul armatei si al statului german in perioada Holocaustului)!
Un alt argument este cartea ''My kampt''( tradus: ''Lupta mea'') scrisa chiar de Hitler care instiga ''sublim'' la acte de violenta impotriva evreilor...
http://cartigratuit.blogspot.ro/......pf-de.html
Mein Kampf*
Die Anklage: "Niciodata germanii nu au ucis, gazat, spanzurat sau impuscat 6 000 000 de evrei.Toate instalatiile de exterminare si de tortura s-au dovedit a fi la o examinare mai amanuntita drept instalatii montate dupa terminarea razboiului, care nu erau nici macar autentice, ci simple decoruri".
Da,vreau sa vad cati mai gandesc ca mine, eu stiu ca e o mare vrajeala holocaustul, doar 1 milion de evrei au murit in ww2, iar acestia nu au fost exterminati de germani ci de aliati prin bombardamente care au dus la distrugerea resurselor alimentare destinate evreilor ce lucrau in lagarele de concentrare, epidemii de tifos, etc...
Te susţin! Nu spun că ai avea dreptate, însă îmi place teoria asta.
Din pacate, eu nu cred ca este nicio minciuna. Sunt dovezi : marturii, documente, poze chiar.
La istorie explica profesorul despre acest eveniment. L-ai putea intreba si pe el, daca mai ai ocazia. Desi, e un lucru stiut de toti. E culmea sa credem pe cei ce vor sa ascunda aceste fapte, in ciuda dovezilor de necontestat.