| lolium a întrebat:

Credeti ca homosexualii aleg sa fie diferiti de noi sau e un sentiment pe care nu-l pot controla?

5 răspunsuri:
| CherryLove a răspuns:

Eu cred ca este o alegere pe care o fac ei la un moment dat cand descopera un interes pentru partea masculina ori este o alergere pe care o fac dupa ce au experimentat un act sexual cu un alt barbat. Aceste inclinatii sunt de-a dreptul scarboase, parerea mea, stiu ca multi cand si le descopera le renega dar sfarsesc prin a le satisface mai devreme sau mai tarziu.

| M25M a răspuns:

Nu au cum sa aleaga aceasta orientare sexuala din cauza secretiilor hormonale. Barbatii de exemplu au atat testosteron cat si estrogen(hormon specific femeii) dar daca nivelul estrogenului depaseste pe ce al testosteronului atunci se produce un dezechilibru hormonal ceea ce duce la o alterare psihica si rezulta o inclinarea sexuala spre acelasi sex.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu,nu pot controla aceasta orientare, de care devin constienti in timp.Nu e ceva ereditar, dar e ceva in genele lor primare.

| WhatheWow a răspuns:

Nu poti controla asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sentimentul de atractie asta pentru ei e ca sentimentul de atractie la noi. Diferenta e ca ei sunt atrasi de persoane de acelasi sex