| DaVinci29 a întrebat:

Credeti ca Illuminati inca exista? Sau ca masonii se "ascund" dupa acest nume? Vreau pareri...

13 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

Normal ca inca exista si conduc lumea din umbra...
Zi fainawinking

| RAY a răspuns:

Exista iluminati pe strada si lumineaza noaptea

| M25M a răspuns:

Nu conteaza cum se numesc, denumirea este irelevanta. Faptul care conteaza este ca lumea este condusa de un grup de oameni care detin niste corporatii(petroliere, bancare, fabricante de armament, printre cele mai importante) iar in interesul lor si a acelor corporatii lumea este condusa dupa dorinta lor.

| OOOLEOOO a răspuns:

La momentul actual Crestinismul conduce lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| xBya a răspuns:

Mereu va exista cineva, o organizatie, un grup, care sa aiba cea mai mare putere, sa conduca din umbra, ca e secret sau nu, va exista. Poate e Illuminati, poate nu.

| unul1 a răspuns:

Dovezi ar fi dar eu totusi tin sa nu cred. In mare parte aceste dovezi sunt aduse de religie ca sa prevesteasca sfarsitul lumi si sa isi adune care mai de care tot mai multi adepti. Mai ales religile protestante sunt de parere ca "sfarsitul" e aproape. De ce? Am raspuns mai devreme.

| unul1 a răspuns:

Cum a zis mihai25mihai : lumea (capitalista) este si va fi condusa de bogati.

| adelina19 a răspuns:

Exista. mereu vor exista. iti recomand sa te uiti la
"demascarea industriei muzicale" pe youtube.

| DaVinci29 explică (pentru adelina19):

Mai mare porcarie nu am vazut. Te crezi atotstiutoare doar pentru ca ai vazut niste filmulete pe youtube? ALOOOO! Ala e doar varful piramidei, daca prinzi aluzia...

| patri a răspuns:

Da, inca exista si sunt destui de multi adepti. Normal ca au si ei acoperirile lor, dar daca vrei sa iti faci o idee, cauta pe youtube, demascarea muzicii, si ai sa vezi acolo cateva articole.

| DaVinci29 explică (pentru patri):

DEMASCAREA INDUSTRIEI MUZICALE E O PORCARIE. Le-am vazut. Nu aduc in plus nici o noutate.

| razvangeorge2008 a răspuns:

Banii coduc lumea si gata(in principiu corporatiile mai bogate ca toata africa, europa, arabia etc)...nu presedintii premierii.parerea mea.o mana de oameni au aproape toate finantele lumii si sunt smecheri si ne fac slavii lor..si va fi si mai rau...parerea mea

Întrebări similare