| XCalinStelistuX a întrebat:

Credeti ca in urmatorii 30-40 ani de va inventa un medicament/un vaccin care sa ne faca sa nu murim niciodata?

Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

ORICE este posibil. Mai devreme sau mai tarziu se va dovedi. E o kestiune de timp pana se dovedeste.
Cine se gandea acum 300 de ani ca se vor putea face atatea transplanturi? Cine se gandea acum 300 de ani ca o sa putem vorbi de la mii de km departare? ..So?

28 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca se va inventa asa ceva, poate peste 30-40 de ani lumea va fi plina de roboti

| Alyra a răspuns:

Sunt 99,999% sigură că nu.

| introduaicinumele a răspuns:

Nu, din potriva, vor sa ne faca sa murim mai rapid. sa scape de noi, vor sa ne epuizeze pana la maxim iar dupa care sa scape de noi. Ne hranesc cu tot felul de porcarii, ne prostesc prin media (stiri in special). In viitor ne vor da sa mancam niste pastile care contin niste substante care ne vor tine in viata. ceva gen cum mananca astronautii. Iti dai seama ca asa oamenii vor trai cam 30-40 de ani, destul ca sa munceasca fara sa ne mai dea pensii dupa.

In loc sa avem mancare buna, sa fie mai multe recolte ca mancarea sa nu fie o probleme, "ei" incearca sa scape de noi.
Stii ca doar Romania ar putea hrani jumatate din Europa la cate pamanturi bune avem? Dar nu se investeste. Pamantul asta poate suporta mult mai multi oameni decat se estimeaza. doar ca trebuie sa avem un alt mod de viata. sa consumam mai putin si sa stim sa pastram planeta (mai putina poluare, energia sa fie de la soare/vant etc.)

In fine, asa ca o speranta (ca totusi ea moare ultima) oamenii care mananca sanatos (unele ceaiuri fac bine, fructele la fel, mai putina carne de la animale crescute cu pompa etc.) traiesc 80-90, poate chiar 100 de ani in unele cazuri. Si exista organe sintetice facute in laborator care sunt ceva gen o varianta inbunatatita a celor din noi, deci am punea sa ne "upgradam" si aceste organe sunt mult mai eficiente. Oricum, s-ar putea investi mult in lucrurile astea, dar nu se face, de ce? Am zis la inceput.

| Kaℓi a răspuns:

Sper ca nu.

| Wehrmacht a răspuns:

"Sa nu murim niciodata". Daca din punct de vedere al naturii tu traiesti vesnic fara sa imbatranesti(ca daca imbatranesti mai bine mori) inseamna ca sansele sa fi ucis cresc la 100%.Nu conteaza in cat timp.Tot o sa mori ucis de cineva sau ceva.
Cel mai simplu exemplu ar fi sfarsitul vietii pe Pamant.Se poate intampla din multe motive.Ramanem fara reurse, moare Soarele...etc.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, nu sunt șanse. Nu s-a reușit nici măcar găsirea unui antidot împotriva cancerului.
Iar tu vrei viața veșnică.hee hee Tinzi la mult prea mult, fii și tu mai rezonabil, mai limitat în vise, nu te avânta să speri la ceva ireal!
Dacă, printr-o minune, dorința ta ar prinde contur, oare nu te-ai plictisi de... atâta viață?

| XCalinStelistuX explică (pentru floresdemayo):

Poate ca da dar decat sa putrezesc...

| floresdemayo a răspuns (pentru XCalinStelistuX):

Aha! Te sperie frica de descompunere.hee hee
Dar decât să fii un "Scary Movie" printre cei vii, mai bine optezi pentru prima variantă laughing

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu, nici nu vor cauta asa ceva. Altfel nu am mai avea loc pe pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista si nici nu va exista asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tehnologia asta ne putem astepta la orice, ce-ai zice ca peste 10 ani sa te trezeti cu o invitatie la nunta lui Fat-Frumos cu Alba ca Zapada? nimic nu este exclus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu si nici nu vreau.

| Xenya a răspuns:

Nu se va intampla asa ceva. DAca nu o sa murim niciodata o sa ajungem sa nu mai avem loc pe planeta.

| NuMaContrazice a răspuns:

Nu stiu, nu cred...
Eu unul stiu ca nu vreau sa traiesc vesnic.E o prostie, toti murim odata si odata, e legea naturii.

| MisFit20 a răspuns:

Nu, nu cred, pentru ca planeta ar deveni suprapopulata si ne-am manca unii pe altii. In caz ca s-ar intampla, tu ai vrea sa traiesti vesnic? Ce idiotenie.

| XCalinStelistuX explică (pentru MisFit20):

Da as vrea. Si cum totul e posibil poate vor creea planete artificiale...

| HDeNiSaR a răspuns:

Si ce mai vrei?

acest vaccin nu se v-a inventa niciodata pentru că doar Dumnezeu este capabil să reducă moartea la nimic!

Vaccin nu s-a inventat dar s-au inventat cuie în care să ne punem toate poftele!hee heewinking

| Cristina27061999 a răspuns:

Nu se va inventa asa ceva pentru ca nu vom avea loc toti oamenii pe pamant

| Blackyuu a răspuns:

Nu, organismul nu ar putea rezista orice ar face.

| trisoru a răspuns:

Pai oricum murim frate cu toate tabletele ce se scot daca bieber mai scoate o piesa

| puscahoreangaion a răspuns:

Doresti sa fi nemuritor? ce excelent va fi

| dragutzairina a răspuns:

Buna.Asa ceva nu este posibil.Viata nu este eterna.Ea se duce si nu se mai intoarce.Asa ca bucurate de viata pe cdare o ai pentru ca altfel va trece extrem de repede.:*

| Prietenoasa a răspuns:

Nu. Mai degraba o sa gaseasca vindecarea cancerului.

| McBoy a răspuns:

Daca asta se va face nu vom mai avea loc pe pamant

| MarvK a răspuns:

Ar fi posibil. Asa cum nu a fost posibila teleportarea, care s-a demonstrat prin teleportarea unei mici particule de pe un mal pe altu al Dunarii, asa se poate si " inventa " ceva care sa ne faca sa traim, nu vesnic, dar sa traim mai mult. Bineinteles asta doar pentru oamenii bogati.

| pinkup a răspuns:

Ar fi misto laughing

| Iony765 a răspuns:

Hmmm... Un medicament care sa opreasca imbatranirea celulelor? Nu cred.Chiar daca suntem destul de avansati cu tehnologia, totusi... natura nu poate fi infranta. Niciodata nu vom trai doar din tehnologie. Natura e o parte din noi. Noi ne-am nascut din natura, nu din tehnologie.