Exista ceea ce simti ceea ce gindesti.Noi suntem creatorul lumii ce ne inconjoara.Aceeasi impresie exterioara poate fi tratata in diferite moduri.Eu de obicei nu ma uit la filme ce nu imi produc senzatie de bine le ocolesc. Ocolesc sau tratez cu blindete oamenii nervosi isterici le pling de mila in loc sa ma ennervez. Daca sunt criticata sau multumesc pentru ca dau dreptate sau nu raspund la critica cind nu are respectivul dreptate considerindu-l sau considerind-o la un nivel inferior mie ce nu trebuie bagat in seama.Dar e prea lung sa explic aici pe rind cum tratez tot ceea ce vine negativ din exterior sa nu ma deregleze de la starea mea pozitiva de bine.Asta nu se intimpla de pe o zi pe alta sa poti fii mereu pozitiv.Necesita dorinta de a fi mereu pozitiva eu zilnic citesc lucruri motivationale in acest sens si am multa lectura spirituala pozitiva la activ.In plus necesita impresii placute zilnice si motivatii pozitive zilnice.
Depinde de mediul in care traiesti si de situatia fianciara, starea de sanatate etc cred ca in viata sunt destule lucruri pentru care sa fi fericit ca nu ai inchis ochii in somn
Viata nu-i cum o vezi, ii cum o gandesti iar daca creierul tau gandeste ca viata e urata asa o si vezi...ca sa vezi viata frumoasa nu ai nevoie de putere psihica..trebuie sa fii constient ca totul se petrece doar in mintea ta slaba..bai deci viata e extrem de frumoasa deschideti ochii frate supararile is prea mici si trecatoare pentru a fi bagate in seama iar bucuriile trebuie traite din plin...ce naiba
Sunt de acord, depinde de optimismul/pesimismul fiecaruia. Sunt persoane care au o gramada de probleme dar nu se concentreaza asupra lor si au zambetul pe buze altele carora nu le lipseste nimic, dar nu se simt implinite. Viata e cum vrei sa o vezi si sa o faci, nu e pentru toti la fel.
Tu erai sarmalutaputernica?
RM întreabă:
StelutaDintreNori întreabă:
MadaAwwr întreabă: