Deja exista,eu am un cantar inteligent care imi spune cat trebuie sa consum,cata grasime am,cata masa musculara am,cata grasime am in jurul orrganelor vitale,mai scump era si cu masurarea apei din corp, am o aplicatie care imi spune ce risc am pe baza acelor calcule, ce sa mananc, sfaturi, cat sport sa fac, toate astea si mai multe exista deja
Cum funcționează acest cântar? Are niște electrozi (nu este denumirea corectă) pe care ți le introduci în corp, ca la spital?
Garantat vom avea roboti care traiesc langa noi, fac sex cu noi sau muncesc pentru noi. Multi muncitori ajung saraci fara servici altii o sa aiba afaceri profitabile. Tot ce se vede in filme devine realitate fie sau nu apucam vremurile alea nu se stie
Există o astfel de aplicație. O poți descărca de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.riseapp.healthydiet&hl=en
La cât de repede evoluează tehnologia nu m-ar mira? Dar oricum pentru primele lucruri pe care le-ai zis există deja aplicații mobile care îți spun chestiile astea, dar după ce introduci câteva date despre tine (greutate, înălțime etc).
Mindfulness întreabă: