| Andrei200202 a întrebat:

Credeți că in viitor tehnologia va avansa atat de mult încât să primim informații despre propriul corp? Cat ar trebui sa mâncăm pe zi, ce ar trebui sa mâncăm, cât sport sa facem, cate calorii eliminam, cate raman in corp etc. Ceva sa ne zica cand mancam prea mult, riscuri de boli si asa mai departe.
Poate ca există ceva asemănător dar nu stiu eu. Ma refer la ceva cipuri care sa ne fie implantate, idk.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Deja exista,eu am un cantar inteligent care imi spune cat trebuie sa consum,cata grasime am,cata masa musculara am,cata grasime am in jurul orrganelor vitale,mai scump era si cu masurarea apei din corp, am o aplicatie care imi spune ce risc am pe baza acelor calcule, ce sa mananc, sfaturi, cat sport sa fac, toate astea si mai multe exista deja

| TheGentleman a răspuns (pentru RAY):

Cum funcționează acest cântar? Are niște electrozi (nu este denumirea corectă) pe care ți le introduci în corp, ca la spital?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Garantat vom avea roboti care traiesc langa noi, fac sex cu noi sau muncesc pentru noi. Multi muncitori ajung saraci fara servici altii o sa aiba afaceri profitabile. Tot ce se vede in filme devine realitate fie sau nu apucam vremurile alea nu se stie

| TheGentleman a răspuns:

Există o astfel de aplicație. O poți descărca de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.riseapp.healthydiet&hl=en

| AlexandraP942 a răspuns:

La cât de repede evoluează tehnologia nu m-ar mira? Dar oricum pentru primele lucruri pe care le-ai zis există deja aplicații mobile care îți spun chestiile astea, dar după ce introduci câteva date despre tine (greutate, înălțime etc).