| AdioTPU a întrebat:

Credeți că incidentul de la Oscar in care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, a fost o făcătură pentru audienta sau a atrage atenția oamenilor a se mai uita la Oscaruri, dat fiind că în ultimii anii audienta a început să scadă?
Credeți că premiile Grammy sunt aranjate și se decide de dinainte câștigătorii fara a se mai ține cont de voturile fanilor?

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Este un lucru care nu poate fi aflat decat din propriile lor declaratii si chiar propriile lor declaratii trebuie privite cu scepticism. Deci nu prea pot exista dovezi pentru ceea ce sustii.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, eu cred ca a fost o facatura.

| Drimmero a răspuns:

Asa facatura mai vedeam la wrestling wwe, a fost facatura ca sa mai atraga atentia si catre gala Oscar pentru ca isi mai pierduse din urmaritori.
Reactia lui Will Smith a fost nenaturala cat si lovitura lui, la fel si reactia lui Chris Rock la lovitura.
La glumele despre chelia Jadei radea toata sala, inclusiv Will cu mare pofta, se uita apoi la nevasta-sa iar aia din zambete a dat-o-n bosumflare de dragul artei, iar apoi dintr-un om care radea cu pofta prea s-a ridicat cu tupeu sa-l pocneasca iar lovitura e atat de fake incat loveste pe langa fata, Chris s-a lasat mai in fata ca sa ofere un unghi mai bun, la modul "hai ma ca acum e momentul, fa-te ca dai" ce om normal care vede o alta persoana ca vine agresiv la el se lasa cu fata aproape de el? a fost un timming perfect intre ei incat sa-ti dea iluzia ca l-a lovit, iar reactia lui Chris Rock a fost sa rada apoi...nici macar nu se aude asa cand pocnesti pe cineva peste fata, s-a auzit de parca a lovit in gol, hai ma nene ca in astfel de cazuri riposta si Chris sau intervenea paza, lumea se isteriza, era haos, si-au luat banutii in buzunar pentru circul ala, trebuie sa recunosc ca Will Smith e meserias pe comedii cum a fost si la gala.

| Emma30555 a răspuns:

Nu cred ca a fost regizat acel incident. Will Smith a pierdut roluri și bani după acel incident

| StrongHeart a răspuns:

Nu.

| StrongHeart a răspuns:

Ce legatura au premiile Grammy cu premiile Oscar?

| wildthing a răspuns:

Incidentul de la Oscar a fost regizat 110%.