| Aerosmith a întrebat:

Credeti ca intr-un final, toti vom plati pentru greselile noastre si pentru suferinta provocata celor in jur?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Fiecare greseala este platita. Poti plati pentru o greseala si sa nu iti dai seama. Nu e vorba neaparat de felul in care te gandesti tu. De exemplu ratezi o iubire pentru ca in trecut cineva te-a iubit si ti-ai batut joc de ea.

13 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Vei plăti, cu siguranţă. Şi nu mă refer la Judecata de Apoi, vei plăti chiar de acum, din această viaţă. Nu am învăţat eu prea multe la cei 17 ani ai mei, dar de ceva sunt sigur: Orice ai face, bun sau rău, ţi se va întoarce cu siguranţă, chiar dacă mai repede sau mai târziu...

| 334499 a răspuns:

Oricum n-am bani pe lumea aialalta tongue

| Deyuuutzaa a răspuns:

Da, roata vietii se invarte chiar de-ar avea rotile patratehappy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Elaaaaaaaaaa a răspuns:

Sigur ca da!happy

| Boo a răspuns:

O sa afli atunci cand o sa vina momentul. poate ca da. poate ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ceva normal big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident! Fara niciun dubiuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea se axeaza pe un judecator ca fiinta eterna.si iata ca ne intoarcem la vechea noastra problema filozofica:existenta lui Dumnezeu iar de aici trebuie sa trecem prin mii si mii de opinii, carti, studii.sa fim seriosi.nu vom detine raspunsul la intrebarea ta (foarte buna)printr-un simplu site TPU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum nu platim?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

,, acum nu platim?''ma intorc cu imposibilitatea gasirii unui raspuns. cine ne scrie chitanta? coincidentele sau Dumnezeu.care dintre ele? ei bine asta e prea mult pentru TPU

| rock se numeste acum Iron Maiden:X:X:dudette:X:X: a răspuns:

Intr-un fel platim! poate nu acum dar intr-un an, doi platesti! niciodata sa nu zici hop pana nu ai sarit calul!rolling on the floor

Întrebări recente