anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că întrebările anumitor utilizatori de aici, chiar dacă nu se adresează la persoana 1, se referă la ei și la anumite evenimente din viața lor, evenimente reale?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Mulți spun, că i-a întrebat un prieten, sau elaborează ceva cu - să zicem că...

7 răspunsuri:
| BullseyeShot a răspuns:

Îți dai seama că în mare parte fix despre asta e vorba. Sau poate că întreabă pentru un "amic".
laughing

| relian a răspuns:

Tu trebuie sa stii mai bine dec it oricine pe aici cum sta treaba laughing Pui intrebari zilnic, de toate categoriile si la toate persoanele, deci ai experienta la greu, asa ca zine care este adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una da. happy
Tot ce am întrebat avea legătură cu persoana mea sau cu mediul meu înconjurător și anturajul meu. Erau paradoxurile mele sau cele văzute la alții. happy

Sincer, de aceea nici nu am mai adresat nimic în ultima bucată de vreme, eu una am cam aflat datele care mă măcinau, am aflat cum se vede chiar și persoana mea sau ceva "gen eu", cum sunt "ceilalți" din anturajul meu din exterior, am primit și sfaturile de rigoare și gata, acum chiar o devenit boring acest TPU. straight face

Și sincer, când mi-am zis treaba asta, chiar m-am speriat pentru că m-am gândit că va trebui să găsesc iar cu totul ceva nou și fain ca să mă țină în priză și să mă șocheze, dar și să-mi facă plăcere să pierd vremea cu orele și să mă deconectez. happy Deci și pe TPU și pe Youtube, am văzut tot ce se poate vedea, din subiectele mele de interes, evident. happy De fapt și condusul/șofatul, deci chiar trebuie să-mi update-ez lista cu lucruri de făcut.
Oricum forumul acesta îl păstrez în ideea că totuși mai găsesc din când în când informații smart și bune dar sper că rămâne deschisă și intenția mea din trecut, de ajutor. happy Așadar cine are nevoie cândva de ceva, I'm here. big grin
De asemenea nu-i voi uita nici pe user-așii, pe TPUașii mei dragi care și-au rupt din timpul lor ca mereu să-mi ofere un sfat sau un sprijin minim emoțional prin intermediul unui device, prin intermediul netului și al TPU-ului. happy Îi voi urmări oricum pe aici, iar dacă vreodată au nevoie chiar și de un ajutor real, sunt pe aici. happy

Dar gata cu atâta fotosinteză și declarații de dragoste că deja mi se face rău și cred că oricum nu crede nimeni ce scriu pe aici. laughing) Cred că și altora li se face rău. Dar totuși intenția mea rămâne deschisă forever. Mă rog, până la moarte, ori a mea, ori a netului și contului meu de aici. rolling on the floor)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi-e greu sa cred ca ti s au intamplat tie toate astea de ne intrebi

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Pe mine nu mă interesează.
N-o să răspund niciodată (chiar dacă în răspuns poate părea că mă adresez celui care întreabă) considerând că e în cauză cel care a pus întrebarea, decât dacă e explicit lucrul ăsta.

| haileewatson a răspuns:

Da, fix asta faci tu