| 8i9i a întrebat:

Credeti ca isi au rostul acele episoade din Naruto Shippuuden in care se vorbeste despre trecutul personajelor?

Răspuns Câştigător
| Kate21 a răspuns:

Nu am vazut serialul, decat pe la incepu cand era,, Naruto"( nici nu stiam de Naruto Shippuuden ), dar de cele mai multe ori trecutul personajelor joaca un element cheie in poveste. Trebuie doar urmarit cu atentie, detaliile probabil ca se vor lega mai incolo.
Dar hai ca m-ai facut curioasa. Unde se poate vedea acest serial?

5 răspunsuri:
| ஐNoNameஐ a răspuns:

Am observat si cred ca nu dar mai sunt si lucruri care nu apareau in naruto.

| Rukhsandra a răspuns:

Sincer cred ca e doar vorbareala lunga... straight face

| Diana_6039 a răspuns:

Eu zic ca nu prea doar in unele episoade. Dar daaca asa o fost facut, asa ramane:d

| 8i9i explică:

Caytlin il poti viziona pe animekage.com, pe teva.ro, rodub.com si pe narutotv.lx.ro

| 3thera a răspuns:

Asa numitele episoade "filler"(care nu au legatura cu povestea principala, si nici macar nu sunt in manga, de exemplu cum au fost episoadele alea de la sfarsitul lui Naruto dupa ce a plecat Sasuke) sunt puse de obicei ca sa lase manga sa o ia inainte(nu ma intreba de ce, si-asa manga e foarte inainte).
Probabil ca dupa ce se va termina manga, anime-ul sa mai dureze un an sau asa.
Dar in cazul asta(in episoadele recente), nu sunt episoade filler, ci sunt despre trecutul personajelor.Asa cum a zis si caytlin, probabil vor sa ne reaminteasca de ei cand erau mai mici.Si oricum dupa fiecare capitol important(cum a fost asta cu Pain) ei baga episoade din astea, get used to it :-

Întrebări similare