Fratilor si eu sunt un fan de al lui insa vreau sa va aduc vesti proste
Hardy nu revine la royal rumble ci Triple h
Nu cred ca se va intoarce prea curand deoarece este campion Immortal in TNA poate pe la Wrestlmania 26:-? sa speram daca nu odata si odata se va intoarce credeti-ma si eu ii simt lipsa insa exista si youtube;) si www.tnawrestling.com
I love Jeff Hardy!:X
Da, se intoarce...
sau asa zic astia.
Adica cititi si voi pe site'ul wwe...
Love you too, Jeff!
Jeff Hardy a mai fost dat o data afara din WWE (prin 2004), a plecat la fel in TNA si dupa ceva timp s`a intors. Exista o posibilitate ca Jeff Hardy sa revina in WWE
Stii nu sunt mari sanse ca Jeff ii place Tna a fost si in 2005 in Tna dar apoi a venit in WWE cu Matt Dar tin pumni si sper sal revedem pe Jeff Hardy cum se intoarce la Raw sau Smack Down. Apropo TPU ati vrea sa vedeti meci Sin Cara Vs Rey Mysterio?
Sper sa se intoarca in WWE deoarece el este un bun wrestler si merita sa faca parte din WWE, asa ca eu as vrea foarte mult sa se intoarca nu pentru fani ci pentru WWE, pentru ca fara el WWE este ca un copil farta parinti si nu negati pentru ca stiti ca asa este. INTOARCETE JEFF HARDY WWE ARE NEVOIE DE TINE
Nu fiti tristi fani jeff hardy! El se va intoarce in 2010 la royal rumble! si nu uitati hai jeff hardy! OOO da si tot el a inventat si meciurile T.L.C.astept comentarii despre ce parere aveti de jeff.
Vladison
Vladison
acum 2 saptamana
WINgo întreabă:
tudorboy_8929 întreabă: