Iluminati se presupune a fi un ordin care controleaza intreaga lume.Inseamna ca sunt oameni foarte capabili. La cat de proasta e aceasta Pisha, ar face ordinul de rusine.
Ea este doar o marionete pentru ei, prin ea ei ajung la noi cu muzica dans cate cele si ne manipuleaza fara sa stim.
Da, sunt 47 de artisti in Illuminati. printre care Kanye West, jay Z, 50 Cent, kesha, katy perry, kid cudi...
Mi se pare foarte interesant ca unui grup secret i se cunosc absolut toti membrii. Cititi fratilor o carte, lasati articolele inventate de prin ziare si bloguri.
Omule, Anonymous a aflat in 2012 despre illuminati multe detalii..sediul illumi se afla in san francesco, sunt 47 de membri, uni au fost aflati altii nu. Daaca imi permiti sa te intreb, CUM NAIBA illuminai sunt secreti daca li se stie numele, eu prin "companie secreta" inteleg o companie care are puteerea de a conduce lumea fara ca ea(lumea) sa banuiasca ceva ....sau poate aberez.
Serviciul Roman de Informatii este secret. Dar stim ca exista, Razvan Ungureanu a fost director. Numeste-mi unul dintre agentii serviciului. Unul singur. CIA - cu totii stim directorul, directorul adjunct. Numeste un agent secret al lor. Ei bine, daca Iluminati exista, idiotii astia de cantareti cu bani nu sunt membri. Un membru descoperit din orice organizatie secreta, se retrage sau este eliminat.
Depinde ce reguli si principii are compania...
Oare ce reguli poate avea o organizatie care se presupune ca ar controla intreaga lume? Reguli foarte lejere banuiesc, foarte iertatoare. Pa, pa!
Asta este o iluzie, gandeste-te ca acolo sunt cei mai mari oameni care se pot juca cu mintile oamenilor in orice clipa, nu le este greu sa sa faca diferite reguli pentru a incurca oamenii, cum ne'a incurcat pe noi 2 acum. Asa este. daca mai vorbim mult ne luam la cearta...SUcces!
In primul rand nu ai pus intrebarea corect, da KESHA Emineam Akone..., alex velea, delia..., da toti fac parte din industria muzicala care este condusa de iluminati, ei dicteaza piesele artistilor si tot ce e in videoclipuri, si se pare o coincidenta. Eminem avea un prieten Tupac in 94 a facut o piesa cu el si in video Tupac moare cain iesi dintr'un club inpusact de 2 ori langa o masina neagra si amicul nu-i nu pateste nimc, in 96 3 mai cred este documentar, a murit Tupac ghici cum exact cum a facut eminem videoclipul ala, el declara ca a vrut sa se retraga din muzica si drept pedeapsa i-a fost omarat cel mai bun prieten. is multe documentare cu eminem, sau rihanna.
E cu siguranta, vorbesc serios. Daca vrei cauta pe Youtube : Dezvaluirea Industriei Muzicale. Sunt 10 parti in care iti spune tot despre Illuminati. Dupa ce ai urmarit toate 10 parti, uita-te la videoclipul Ke$ha -Die young. Cu placere... funda?