| alexandra14 a întrebat:

Credeti ca Madonna are o voce buna ca sa fie numita regina pop?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place vocea ei... dar asta nu inseamna ca nu a fost cineva in lumea muzicii. A adus si ea multe lucruri noi in acest domeniu si este cunoscuta in toata lumea...deci nu ii putem lua titlul asta. happy
Din pacate nu vocea e cea care ti-l da, ci totalitatea lucrurilor pe care le faci... ele te fac un artist bun sau nu.
Cunoastem cu totii voci foarte bune care nu iti spun practic nimic...si te plictisesti atunci cand le asculti.

9 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Are o voce buna(Parerea mea)big grinnu stiu daca chiar merita sa fie regina muzicii pop. Oricum vocea e buna happy

| Gabystelistu95 a răspuns:

Nu e rea vocea ei

| crisS a răspuns:

Pai nu prea cred ca se compara cu Michael ( care e regele muz. pop) dar cred ca la ora actuala nu este cineva mai bun ca ea la acest capitol ( dupa ea cred ca vine Britney...)

| adyth a răspuns:

Faptul ca a rezistat atat timp da de inteles ca ceva are bun in ea tongue
eu nu sunt fan Madonna... dar totusi. tu cand spui "Madonna" la ce te duce gandul? tongue e aproape o legenda happy

| Ralux a răspuns:

Dupa parerea mea, are o voce buna pentru domeniul muzicii dar nu extraordinara. Ea a castigat atatea premii pentru ca a avut o voce buna de mica si deoarece a inceput de mica a devenit pentru lume aproape o legenda.Si deci si acum mai canta si merita acele premii pe care le-a obinut pentru ca le-a obtinut prin munca nu prin bani. Talentul nu se obtine prin bani ci il ai de la nastere sau il creezi pe parcursul vietii.Mai este si faptul ca ea crea cantece interesante, creative si noi pentru piata muzicala.Asta completeaza faptul ca nu are o voce extraordinara.

| pisika a răspuns:

Nu are o voce extraordinara, nemaiintalnita, dar cariera si premiile nu sunt de neglijat.

| hanry a răspuns:

Cred ca vocea buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra, la ce i-ar folosi devreme ce va ajunge unde este si Michael si unde vom fi si noi? si eu sunt rege cat sunt in viata.si tu vei fi regina unui rege cand te vei casatori.de ce ar fi ei mai regi decat noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are voce sa fie numita regina pop... dar e sub Michael ca legenda si ca valoare.Parerea mea.

Întrebări similare