Fizic,da,arata mai mature.Pacat ca, psihic, nici pe departe.Se vede clar din intrebarile postate pe acest site.Dar daca incerci sa le dai un sfat bun, te considera inapoiat.Mai tarziu isi vor da seama singure de realitate.
"Dar daca incerci sa le dai un sfat bun, te considera inapoiat" mda, te cred inapoiat pentru ca le faci proaste pentru fac sex la 15 ani. te mai mira ca se cred asa mature, si te fac comunist ca nu faci ca ele . fiecare face cat il duce capul. cum zic mereu, sunt curios copii astora cum or fii
Comunist? De ce se asociaza mereu acest cuvant cu anumite lucruri care tin de educatia primita? Educatia se face indiferent de culoarea politica.
"Comunist? De ce se asociaza mereu acest cuvant cu anumite lucruri care tin de educatia primita? " habar nu am. poate pentru simplul fapt ca bunul simt era ceva pe vremea comunistilor . cum e in ziua de azi " a fi misogin". daca nu o pupi pe una in dos (ea deja e obisnuita ca fiecare baiat sa o faca) si nu esti de acord cu ea, gata esti misogin. chiar daca nu are nici cea mai mica legatura una cu alta, ti se arunca vorbe in vant. iq de maimuta, ce sa le faci
E mult mai usor pentru o fata de 14 ani sa arate ca o parasuta de 22 decit e pentru un baiat de 14 sa arate ca un smardoi de 22. As easy as that!
E o tampenie! Si de ce in zilele noastre? Crezi ca inainte era altfel?
Sunt fete care se gandesc la viitor, invata, vor o relatie stabila, dar si baieti care gandesc asa sunt multi, de asemenea sunt o gramada de tarfe, ii ignora pe cei mai mici ca ele sau de aceiasi varsta si le spun ca sunt niste copii, dar in schimb sunt prostite de altii cu cel putin 4 ani mai mari. Sunt si o gramada de baieti care si la 20 de ani vorbesc doar de fotbal si se joaca tot felul de jocuri tampite pe care le jucau si cand aveau 10 ani, asta in timp ce se scarma in nas )
Babati sunt foarte maturi ce sa spun ce sa spun, extrem de maturi te uimesc de maturitatea lor, hai sa nu generalizam
Vreau sa zic ca toti sunt la fel. daca tu crezi ca fetele din ziua de azi sunt cu mult mai mature chiar ai circuite arse acolo sus
Eu n-am spus ca fetele sunt mature, nici eu nu stiu cum sunt fetele, majoritatea sunt obiecte sexuale care se remarca prin sex atat, majoritarea ipocrite, false, materialiste, perverse pe interes atat eu inca n-am intarnit o fata sincera in 25 de ani de existenta numa mincinoase perverse
Sunt mai putin mature! In ziua de azi fac dragoste in nestiinta de cauza, pe cand, pe timpul lui nea Nicu, macar le era frica.
Se maturizeaza mai repede depasind anumite perioade ale copilariei."Mai mature" ar inseamna ca noi suntem niste copii.Si un culturist daca are un start prematur, e mai greu sa te etalezi cu el(prin absurd) dar asta nu inseamna ca nimeni nu-l poate egala la performante in timp.Eu tin sa reamintesc astora care stau cu cursorul asupra optiunii eronat, ca baietii isi cladesc caracterul mai incet si sigur.
Eu cred că această vorbă nu este doar un mit ci o realitate. S-a făcut un studiu care confirmă faptul că fetele sunt mai mature. Bineînțeles că nu putem aplica asta la toate, există și excepții. Am observat că în general femeile caută să-și întemeieze o familie și se gândesc la responsabilitățile viitoare cum ar fi copiii. Cred că tocmai această mentalitate le lipsește masculilor ceea ce arată că femeile sunt puțin mai mature decât bărbații din acest punct de vedere.
Studiul ala cu siguranta nu a fost facut in zilele noastre . femeia in ziua de azi e matura, dar femeie e una peste 30 de ani. astea pana in 30 sunt ca si baietii, si cine spune nu e clar ca nu prea a trait printre ele.
Depinde,dar in mare parte da, o vad asta aproape in fiecare zi in clasa. Fetele stau linistite poveste, ies pe afara.Baietii se injura, se bat si fac tot felul de copilarii.
Depinde si de fete, unele sunt mult mai inchise la minte decat as crede.
Hei. Fetele sunt exact asa cum vor ele sa fie. Mai mature sau mai copilaroase. Cele peste 18 ani trebuie sa se gandesca la viata de familie, la un viitor stabil si la un job bun dar din pacate tot ce se gandesc majoritatea este legeat de: cat silicon sa isi mai bage in sani si in buze, mai noi si in fund.
Sunt fete care intr-adevar sunt mai mature ca baietii dar majoritatea fetelor se limiteaza la cluburi,bautura, iesiri nocturne cu tot felul de oameni, relatii intime la betie, merg pe premiza "traim clipa", nu se gandesc ca dupa un act sexual se trezesc cu burta la gura fara sa aiba un rost, scoala neterminata, servici nema, barbat nici atat.
Depinde pe ce plan...
La foamea de bani, la jocuri meschine, la minciuni sunt mai mature
"la foamea de bani" asa au fost crescute din pacate. de la 15 ani li se baga pe gat ca baiatul trebuie sa plateasca mereu si tot, el trebuie sa aiba masina casa bani si ea sa fie doar cu prezenta. de asta apreciez mult cand vad o fata care la 20 de ani numai sta inca la parinti si are si munca, indipendenta e foarte "sexy".
Pana la sexy eu spun ca se numeste responsabila nu lipitoare sau capusa ca majoritatea din ziua de azi si crede-ma pe cuvand ca nu sunt misogin ador femeile, dar pe cele care au habar de capul lor... si da ajunge la a fi si sexy o femeie independenta se si intretine corespunzator, are mai multa grija de ea, dar din pacate specia asta este pe cale de disparitie
iubita_7611 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nicoleta6 întreabă: