Undeva in lumea asta cu toti avem un suflet pereche...cu sigurantza. dar nu putem sti cand va aparea si care va fi. atunci cand va veni momentul ne vom da seama... vom simti
ps. nu-ti pierde speranta! :*
Pana acum nu l-am gasit, si chiar daca lo-i fii gasit nu mi-am dat seama ca este sufletul meu pereche, din pacate nici nu prea cred in asta. Sufletul pereche merge mana-n-mana cu iubirea/dragostea lucru in care nu prea cred dealtfel, dar asta e parerea mea.
Inna. cu siguranta exista! Daca tu nu mai crezi o sa realizezi ca am avut dreptate peste ani de zile. Atunci vei fi maritata, vei avea un copilas frumos cu care sa te mandresti si vei fi fericita. in momentele acelea o sa iti amintesti vorbele mele si o sa iti dai seama ca sotul tau, omul de langa tine este sufletul tau pereche.
Nu cred in destin in sensul in care cineva iti este predestinat de catre divinitate, ci cred ca destinul ti-l creezi singurica si apoi realizezi ca omul de langa tine este tot ce ti-ai dorit si ceea ce l-a adus langa tine este oarecum echivalentul divinitatii insasi: IUBIREA adevarata!