| gamerulmalahios a întrebat:

Credeti ca mai trec daca are profa pica pe mine?
Salut TPU! Profesoara de fizica de la mine de la liceu e destul de exigenta dar poti sa treci destul de usor la materia ei-iti inveti cand ai teste si iei acolo 5-6.In acelasi timp, e si destul de glumeata iar din acest motiv am inceput sa fac si eu glume la ora ei.Totul era ok la ora pana acum cateva zile cand dupa ce am facut o gluma, m-a scos la tabla la o problema m-am incurcat la tabla si mi-a dat 4. Ce s-a intamplat de fapt : nu vedeam datele problemei de la tabla si am intrebat-o pe profa ce scrie, ea m-a intrebat daca vreau sa ies la tabla iar eu i-am zis "cred ca mai sunt si alti doritori, ii las pe ei sa iasa"(m-am gandit ca o sa o ia ca pe o gluma nu ca o sa se enerveze). Acum, s-ar putea sa aiba pica pe mine-ora urmatoare ma dadea tot timpul ca exemplu negativ.In afara de 4-ul pe care l-am luat cand s-a enervat pe mine, mai am inca un 4 dintr-un test.Acum eu in mod normal cred totusi ca trec...dar daca are pica pe mine nu stiu sigur; si de asta mi-e frica sa nu ma lase corigent ca are pica pe mine(si pe primul am 5 deci daca ma lasa, raman de tot, trebuie sa dau in toamna corigenta).Tin sa mentionez ca eu nici nu sunt foarte bun la fizica-sunt cam de 5, 6 maxim 7.Problema cea mai mare, e ca anul asta am si bacul, si as vrea in vara sa imi invat foarte bine la mate, romana, bio si la ce mai dau bacul...si n-o sa prea am timp si de fizica.Acum eu o sa fiu cuminte la ore, n-o sa fac nicio gluma, etc. dar tot mi-e frica.Deci, voi ce credeti:
DACA ARE PICA PE MINE, CREDETI CA MA LASA CORIGENT CHIAR DACA IMI INVAT SI SUNT CUMINTE? PRESUPUNAND CA MA LASA IN TOAMNA, CREDETI CA O SA MA TREACA MACAR ATUNCI SAU DOAMNE FERESTE MA LASA REPETENT? Multumesc anticipat!

P.s.-am un coleg in clasa pe care l-a lasat corigent pe primul sementru dar e chestia ca el face si o gramada de nasoale in ora ei, nu-si invata nimic si etc. (e mult mai rau decat mine).

1 răspuns:
| ℓαυяα a răspuns:

Nu cred. Am avut și eu profi de genul. Încearcă sa înveți astfel încât sa iei doar note de trecere happy. Bafta!