| StepHanieEe a întrebat:

Credeti ca Mandinga ne'a facut de ras la Eurovision? De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne-a facut de ras.De ras sa-u facut altele precum Muntenegru(ce melodie rolling on the floor
Parearea mea e ca a fost una dintre cele mai bune melodii de la Eurovision.big grin

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mickeye a răspuns:

Mandinga cu siguranță ne-a făcut de râs.E o manea cu versuri în spaniolă.și niște versuri cretine, infantile, penibile.
Muzică pentru mucoși retardați fără creier.Cum poate să vă placă melodia asta, mizeria asta? Mi-aș fi dorit să ieșim pe ultimul loc.Trebuia să participe altcineva la Eurovision, nu Mandinga..erau fete mai talentate care n-au avut șansa asta, dar Elena s-a culcat cu cine trebuie.
Totuși, țiganca asta de Elena mai e cum mai e..bine că nu a mers INNA sau ALEX MICA la Eurovision, că era dezastru

| anca29 a răspuns:

Nu ne-a facut de ras... alte melodii ereau mult mai proaste si au ajuns sus de tot... se voateaza acolo pe interec politic

| RedAppLe a răspuns:

Da.Chiar cred asta.Melodia nu a fost pe masura, iar de Elena ce sa mai zic...A cantat intr-un hal fara de hal.Mult mai jos decat originalul.Si sincer nu cred ca se voteaza pe interes politic pentru ca am reusit sa luam locul 3 intr-un an daca nu ma insel...

| RainbowAndra a răspuns (pentru RedAppLe):

Sunt de acord, in plus nici melodia nu era cine stie ce, nu era de Eurovision.
Nu zic ca a fost cea mai proasta, dar a meritat locul pe care l-a luat.