| Kaonashii a întrebat:

Credeti ca minte Mircea Badea cand zice ca de 30 de ani nu bea apa si bea doar energizante? Vreo 500 ml pe zi

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

Nu-mi amintesc exact când au apărut energizantele dar cu siguranță în urmă cu 30 de ani în România nu exista asa ceva și Pepsi-cola era o raritate toată lumea cumpăra sifon de la sifonerie cu sirop de care aroma voiai sau mai era furcola sau cico asta a fost pana prin 1997- 2000 când a explodat pe piață cu tot felul de băuturi accidulate dar energizantele au apărut mult mai târziu

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu as crede ce zice maimutoiul ala nici daca mi-ar zice ca iarba e verde

| iulia0514 a răspuns:

Mai acum 30 de ani singurul energizant era pepsi-cola laughing

| Kaonashii explică (pentru iulia0514):

Asta ma gandeam si eu

| Holiday a răspuns (pentru iulia0514):

"și Pepsi-cola era o raritate toată lumea cumpăra sifon de la sifonerie cu sirop de care aroma voiai sau mai era furcola sau cico asta a fost pana prin 1997- 2000"

Poate la tine la tara. Pepsi se produce in Romania din 1965. Coca-Cola a inceput PRODUCTIA in Romania in 1991, dar exista si inainte, importata.

"asta a fost pana prin 1997- 2000 când a explodat pe piață cu tot felul de băuturi accidulate dar energizantele au apărut mult mai târziu"

RedBull a fost comercializat organizat la nivel national in Romania incepand cu anul 1997.

| iulia0514 a răspuns (pentru Holiday):

Nu știu exact când au fost comercializate prima oară energizantele eu am scris doar ceea ce mi-au relatat oamenii acum vreo 15 ani când am făcut un proiect pe tema asta știu ca Red Bull a fost inventat prin 1985 cred în România nu-mi amintesc sa fii avut Red Bull înainte de 2000 am 32 de ani deci fa și tu un calcul

"...eu am scris doar ceea ce mi-au relatat oamenii acum vreo 15 ani când am făcut un proiect pe tema asta..."

Cum adica "ti-au spus oamenii", adica ai facut un sondaj de opinie? Ca in niciun caz nu vorbim de un proiect bazat pe documentatie.
De fapt RedBull a fost inventat in 1975. In Thailanda. Pe piata europeana a ajuns in 1987.

Nu era vorba despre energizante era vorba despre băuturi răcoritoare din ani 90-2000 am până și sticle de suc de pe vremea aceea încă! Am precizat de la început ca nu-mi amintesc bine
când au apărut energizantele asta dacă ești amabil sa citești și nici pe google nu am căutat pentru ca vezi tu atunci eram la fel de bine informata ca și dumneata nu am afirmat niciodată ca e asa cum am zis eu doar am relatat ceea ce mi-am amintit de pe vremuri și ideea este ca oricum acum 30 de ani nu existau energizante în România sau poate existauwinking

"...asta a fost pana prin 1997- 2000 când a explodat pe piață cu tot felul de băuturi accidulate dar energizantele au apărut mult mai târziu"

"...și ideea este ca oricum acum 30 de ani nu existau energizante în România sau poate existau."

Asta se numeste analfabetism functional. Tu nu doar ca nu intelegi un text la intamplare, dar nu intelegi nici ce spui tu.

Mai nene dacă nu te prinzi când cineva glumește cu tine problema ta! Chiar nu înțeleg ce e cu voi oamenii buni uni nici atât nu puteți deduce dintr-un text? Am zis ca nu știu exact când au apărut eu cel puțin nu-mi amintesc sa fii văzut decat prin 2003-2004 dacă tu nene ai chef de cearta pe tema asta problema dumneata! Puteam și eu sa caut pe google si sa dau un răspuns copiat frumos în clipboard!

| iulia0514 a răspuns (pentru Kaonashii):

Nu-mi amintesc exact când au apărut energizantele dar cu siguranță în urmă cu 30 de ani în România nu exista asa ceva și Pepsi-cola era o raritate toată lumea cumpăra sifon de la sifonerie cu sirop de care aroma voiai sau mai era furcola sau cico asta a fost pana prin 1997- 2000 când a explodat pe piață cu tot felul de băuturi accidulate dar energizantele au apărut mult mai târziu

| MorcovMajestic a răspuns:

Cred ca i-a macinat memoria energizantul

Întrebări similare