| Cristina12387 a întrebat:

Credeti ca modul in care ne percep alti oameni are legatura mai mult cu ei sau mai mult cu noi insine si lucrurile pe care le facem sau nu le facem? Argumentati.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

În primul rand aspectul fizic,nu îți dă nici o fata o șansă dacă nu te place,iar asta tine de genetica, efectul Hallo, judecam omul involuntar, după voce, aspect fizic, caracter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evaluările sunt judecăți subiective pe care le emitem când facem referiri la anumite situații, evenimente interioare sau exterioare și creează probleme deoarece ne împing spre diverse forme de evitare. În loc să ne detașăm de gândurile noastre, să privim la ele, avem tendința de a privi prin prisma lor.
Oamenii judecă alții oamenii prin prisma propriilor frustrări și experiențe, ce cred alții despre tine nu este adevărul absolut ci doar adevărul lor, modul în care te percep niște persoane frustrate are legătură cu ele nu cu tine

| Cristina12387 explică (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu tine ca lucrurile sunt subiective si oamenii privesc lumea prin prisma propriilor ganduri. Dar, sunt curioasa, ce parere ai despre situatia in care cineva chiar a facut pe bune ceva care ii afecteaza si pe altii si nu l-a interesat de lucrul asta? Daca in aceasta situatie ceilalti ar fi frustrati si l-ar judeca, lucrul asta ar avea legatura cu ei sau cu el?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cristina12387):

Dacă un om a făcut ceva rău gen ceva ilegal,cei care-l judecă,nu-l judecă pentru că sunt frustrați, îl judecă pentru că persoana care a făcut acel rău merită să fie judecată, dacă eu judec de exemplu pe cineva care a comis o crimă, faptul că judec acea persoană nu spune nimic despre mine, fiindcă eu sunt îndreptățită să judec un criminal, a făcut ceva ce a afectat pe altcineva