Tind sa cred ca vor tot aparea grupulete de tot felul cu o gandire nazista/fascista, dar ca sistem de guvernare imi e greu sa vad cum ar putea ceva totalitar sa se instaureze intr-o tara europeana. Sunt atat de multe bariere impotriva dictaturii in statele vestice democrate ca mi se pare aproape imposibil asa ceva.
Destul de mari având în vedere ca o anumita NATIE se știe ea cu musca pe căciulă!
Lumea s-a cam saturat de OLIGARHIA economico-financiara *( bănci & asigurări) companii dominate de " Natia " respectiva!
Industria Pharma & media *( TV, ziare, agenții de știri- Reuters ) dominate de respectiva " Natie '!
Comerț și prelucrare de diamante multe din ele originare din Africa *( zone de conflict ) și apoi albite în acte sa poată scoate bani din ele!
Sa-ti spun pe fata ca " NATIA " respectiva si-a făcut renume PROST de sarlatani și manipulatori?
Mulți s-au trezit și au realizat ce le poate mintea!
Mda, au sanse sa revina in Europa daca situatia economica, sociala se inrautateste, va veni pe acelasi motiv ca in 33.
Lumea acolo e satula de imigranti neintegrati care fac numa nenorociti, e satula de niv de trai care tot pica continuu, si asa mai departe. Deja au fost destul votati din pacate, si in Austria si in Germania.
Ca in anii 30's nu cred. Maxim intr-o forma adaptata la timpurile prezente, asta daca vor ajunge la putere.
anonim_4396 întreabă:
Eva1997 întreabă: