| RAY a întrebat:

Credeți că nazismul sau fascismul au șanse să revină la putere în Europa?

4 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Tind sa cred ca vor tot aparea grupulete de tot felul cu o gandire nazista/fascista, dar ca sistem de guvernare imi e greu sa vad cum ar putea ceva totalitar sa se instaureze intr-o tara europeana. Sunt atat de multe bariere impotriva dictaturii in statele vestice democrate ca mi se pare aproape imposibil asa ceva.

| MistarGoGu a răspuns:

Destul de mari având în vedere ca o anumita NATIE se știe ea cu musca pe căciulă!
Lumea s-a cam saturat de OLIGARHIA economico-financiara *( bănci & asigurări) companii dominate de " Natia " respectiva!
Industria Pharma & media *( TV, ziare, agenții de știri- Reuters ) dominate de respectiva " Natie '!
Comerț și prelucrare de diamante multe din ele originare din Africa *( zone de conflict ) și apoi albite în acte sa poată scoate bani din ele!
Sa-ti spun pe fata ca " NATIA " respectiva si-a făcut renume PROST de sarlatani și manipulatori?
Mulți s-au trezit și au realizat ce le poate mintea!

| Mosotti a răspuns:

Mda, au sanse sa revina in Europa daca situatia economica, sociala se inrautateste, va veni pe acelasi motiv ca in 33.
Lumea acolo e satula de imigranti neintegrati care fac numa nenorociti, e satula de niv de trai care tot pica continuu, si asa mai departe. Deja au fost destul votati din pacate, si in Austria si in Germania.

| Theo94 a răspuns:

Ca in anii 30's nu cred. Maxim intr-o forma adaptata la timpurile prezente, asta daca vor ajunge la putere.