| enam2000 a întrebat:

Credeti ca numai in Romania exista adolescenti care nu au un bagaj minim de cunostinte generale? Daca da, va inselati amarnic.
Uitati o dovada: :)) :))
Unul din 20 de copii este convins ca Hitler a fost o vedeta din lumea sportului, in timp ce unul din 6 sustine ca Auschwitz nu este nimic altceva decat un parc tematic ce are ca tema al doilea Razboi Mondial. Holocaustul? In viziunea acelorasi copii, Holocaustul este sarbatoarea ce a incheiat razboiul. Astfel de afirmatii socante au fost relevate de un studiu efectuat in mai multe scoli generale si licee din Anglia.
Daca vreti sa cititi tot articolul : http://www.descopera.ro/......-de-fotbal

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

80% din adolescenti francezi considera ca Soarele se invarte in jurul Pamantului in timp ce 50% sunt convinsi ca Mozart e numele unui celebru brand de produse cosmetice american.Are sens sa mai adaug ceva?

| Silvia a răspuns:

Da` prosti mai sunt adolescentii astia...nu?raised eyebrows

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Probabil ar trebui să sărbătorim printr-un "Holocaust" faptul c-am intrat în rândul lumii şi adolescenţii noştri sunt la fel de inculţi ca ai lor...Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Americanii sunt vestiti pentru cunostintele lor in materie de geografie si personalitati din istorie/cultura. Bine ca suntem noi mai destepti dar traim aproape de lumea a 3-a. Bine ca ne preocupa cultura lor generala macarwinking Poate reusim un schimb de idei la nivel global, noi ii invatam istorie si geografie, ei ne invata cum sa nu murim de foame si sa facem muzica. Dar nu stiu de ce, cred ca nu-i intereseaza, probabil din cauza ca au acces la informatiile astea direct din telefon.

| costymaximus a răspuns:

Dar de ce trebuie sa ne comparam cu altii? Merem vrem sa imitam occidentul, iata ca am reusit si la capitolul prostie!

| Stardust_8913 a răspuns:

Mi se pare trist felul în care au ajuns adolescenţii, cel puţin o mare parte din ei. Să nu ştie cine a fost Hitler măcar. Avea dreptate o prietenă când îmi spunea că ne-am degradat, nu mai avem principii, nu mai există moralitate. Tot ceea ce ne înteresează acum este aspectul exterior, banii şi prostia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, stiu multe cazuri. O prietena a fost in Franta si nu prea statea bine cu cultura generala. Ei bine, a fost surprinza sa vada ca ceilalti o considerau un geniu laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema adolescentilor in Romania nu este ca au mai multe sau mai putine cunostinte generale. Problema lor este ca dupa terminarea scoli se trezesc la realitatea cruda. nu au nici-un viitor, cu sau fara cultura generala.