anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că o femeie poate ajunge departe prin forțe proprii, evident studiind și învățând și dezvoltându-se personal (terapie, hobby-uri, învățând alte chestii pe lângă meserie/profesie) dacă nu se machiază și nu-și pune fizicul în valoare (prin valoare nu mă refer neapărat la îmbrăcat sumar sau sexy, în cazul unora nici nu ar avea cum, însă un îmbrăcat elegant de unul casual, ar face diferența credeți în ascensiunea către o carieră bogată)?
Ca să reformulez întrebarea, credeți că pentru ca o femeie să reușească în viață, în viața profesională, contează și aspectul, afișul, cum se prezintă ea din cap până în picioare sau ar putea reuși și doar studiind, tocind și mestecând, ca să zic așa?

Răspuns Câştigător
| blackann a răspuns:

Am cunoscut atatia oameni inteligenti care nu se descurcau in societate, in situatii banale... trebuie sa te duca, capul putin mai mult decat doar sa tocesti. In rest, da, evident ca te poti realiza, indiferent de aspectul fizic.

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ar putea o femeie sa ajunga sus pe propriile forte dar una care e cel putin de nivelul ei al inteligentei dar arata ceva mai bine va avea un succes in viata ceva mai bun, asta e garantat. Aspectul fizic placut deschide usi si oportunitati, hai sa nu fim ipocriti, e o parte importanta cu care te afisezi pana mori, luam 2 cazuri, 2 femei de acelasi nivel intelectual sau cat de cat asemanator, una are o greutate ceva mai mare, nu e vreo frumusete iar cealalta arata bine, e frumusica cel putin, are forme, emana foarte multa feminitate va avea mai multe oferte de a progresa profesional, sefii ii vor face curte, multi vor fi in limba dupa ea ca niste catelusi. Succesul in viata nu e garantat doar de inzestrarea intelectuala, ci si de cea fizica + sa ai si noroc, norocul ala de obicei ti-l faci cu mana ta. Sunt doctorite, avocate, judecatoare, sefe care nu arata ele ca niste bombonici si totusi au reusit dar la fel de bine poate sa vina una care nu prea are pregatire, vine decoltata si i-a facut praf pe mai marii conducatori ai companiilor si poc, tipa trece pe ''ochi frumosi'' mai departe, creste in grad. Femeile de obicei stiu sa profite de corpul lor pentru a castiga ceva mai bine, doar priveste cate fac Onlyfans, videochat, cate stau doar decoltate in fata unei camere si se joaca jocuri facand live stream iar altii le doneaza doar pentru ca ele exista, fac alea mia de euro pe noapte, poate si mai mult, asta daca arata foarte bine.
O femeie care e isteata si arata bine are succesul garantat, n-are cum sa dea gres fata de una care e doar isteata dar la fizic e meh.
Cum a mai zis cineva, sunt joburi la care trebuie sa fii fresh la fizic zilnic, daca te duci la interviuri nearanjat sau fizicul tau nu corespunde cu cerintele lor iti iei flit, aici nu ma refer sa te angajezi ca bodyguard iar tu sa ai 50 de kg.

| Dismally a răspuns:

Cu siguranta ca poate, aspectul fizic nu conteaza in viata profesionala.

| Marius22222222222 a răspuns:

Da dc nu?

| CleanHeart a răspuns:

Bineînțeles că poate și fără să fie păpușa barbie dar până la urmă dacă te respecți, te pui și în valoare.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Asta nu e ceva ce ține neapărat de femei. Sunt multe locuri de muncă care cer costum cu cravată bărbaților. Și-n plus, dacă te duci cu o salopetă ruptă și cu barba până la piept la interviu nu te prea angajează nimeni într-o funcție înaltă (ca muncitor pe șantier sigur te acceptă).
Deci problema pe care o ridici nu e strict feminină

| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Da, aici ai dreptate deoarece sunt conștientă că sunt joburi unde costumul este lege și nu doar pentru bărbat la fel și femeia, de exemplu drept sau domeniul bancar.

Însă eu întrebam în ideea dacă asta influențează parcursul unei femei în carieră, deoarece a devenit un trend să te machiezi, să-ți pui unghii, să te aranjezi, acum nu zic că eu aș promova femeia preistorică sau ceva, sunt fană bun simț și estetic, dar unde s-a ajuns cu noțiunea și ideea de frumusețe a femeii e prea sus, simt că nu aș reuși să ajung vreodată la acel ideal, dar am idealuri în carieră oricare ar fi ea și pe care aș decide să merg la un nivel profi, deocamdată activez în învățământ și cochetez cu psihologia și dreptul, și din câte știu, toate cele trei domenii au de-a face direct cu un public și cu oamenii și deci de aici și întrebarea. Ba chiar și cu elevii mei, mă întrebam ca dacă aș fi mai feminină, mai elegantă, mai slabă poate i-aș fi atras mai mult de partea mea, poate aș fi fost profa aia a visurilor lor, evident că sunt conștientă și de primele lucruri ale unui profesor și anume acela de a comunica, de skill-ul comunicării și al persuasiunii, de latura de lider care ar trebui să fie și pe care eu de la mama natură nu o am foarte dezvoltată, deci sunt conștientă că în primul rând ca profesor aici trebuie să lucrez, dar mi-a apărut și această întrebare... "Dar dacă ai fi fost mai feminină, oare... le ofereai o plăcere mai mare elevilor tăi, de a te privi, de a te asculta, de a te venera, de a te urma, în cele din urmă?"

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, eu zic că e posibil.
Și ca un mic sfat: Nu prea te avantajează să fii feminină în comportament în învățământ, mai ales în zilele astea. Te vor lua elevii peste picior.

| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Wow, acest răspuns este chiar controversat și total ne mai auzit. Chiar am să țin cont de el. Chiar nu am încercat vreodată să văd problema și așa dar am descoperit și eu recent o pasiune pentru lumea mai masculină decât pentru cea mai feminină.
Însă credeam mereu că tu trebuie să fii profa empatică, iubitoare atentă, dar stăpână mereu pe situație (aici e grav în cazul meu), că tu, mai ales ca profă femeie, iei locul mamei uneori.
Dar acest sfat chiar mă pune pe gânduri și altă analiză. happy
Mulțumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Credeți că o femeie poate ajunge departe prin forțe proprii, evident studiind și învățând și dezvoltându-se personal (terapie, hobby-uri, învățând alte chestii pe lângă meserie/profesie)

DESIGUR! DA! CU CERTITUDINE!

dacă nu se machiază și nu-și pune fizicul în valoare (prin valoare nu mă refer neapărat la îmbrăcat sumar sau sexy, în cazul unora nici nu ar avea cum

La ce te referi? happy

dacă nu se machiază și nu-și pune fizicul în valoare

Se numeste... FRUMUSETE NATURALA! happy

însă un îmbrăcat elegant de unul casual, ar face diferența credeți în ascensiunea către o carieră bogată)?

Prin " cariera bogata" ce vrei sa spui?
Patroana? Manager? Secretara?happy... sau poate... TopModel? happy

https://youtu.be/V9FAAhnkvms
Conteaza desigur ( pe langa toate celalalte! ) si ATITUDINEA! ATITUDINEA fata de... VIATA! ( CUM PRIVESTI VIATA! ) NU! Confunda te rog ( ceea ce eu incerc sa spun! ) CU AROGANTA! ( Nu trebuie sa existe! )

credeți că pentru ca o femeie să reușească în viață, în viața profesională, contează și aspectul, afișul, cum se prezintă ea din cap până în picioare sau ar putea reuși și doar studiind, tocind și mestecând, ca să zic așa?

DA! si DA!

Standardele de frumusete feminina sunt Impuse de BARBATI! ( ei le stabilesc! )

EU, ceea care iti raspund sunt femeie! ( deci nu te astepta la cine stie ce sad happy )
laughing
Asteapta sa primesti raspunsuri " lamuritoare" happy si din tabara adversa! happy

sau ar putea reuși și doar studiind, tocind și mestecând, ca să zic așa?

Eu cred cu convingere ca femeile / FEMEIA la modul Original Poate face / REALIZA ORICE ISI PROPUNE! DACA ARE DESTULA VOINTA! IAR VOINTA... O CULTIVI!

MULT SUCCES! happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Iar mă lovesc de junior! Aș dori să-ți ofer un vot dar nu am voie. happy
Mulțumesc! Apreciez răspunsul sincer, cald și amuzant chiar?
Dar nu știu de ce am avut impresia că acest cont ar fi al unui bărbat. happy

Multumesc?¿ ( pentru Apreciere!)... dar eu nu raspund pentru voturi, funde sau alte genuri de aprecieri sau ' recompense '... Pur si simplu o fac pentru ca momentan, timpul imi permite ( sunt racita : ) ). Dupa, ma voi intoarce la viata REALA, Adio viata tupistica! happy ))

De asemenea, o fac pentru ca consider ca pot ajuta cu un sfat util, prietenesc... testat de obicei in proportie de 90% pe propria-mi persoana! De obicei, nu dau sfaturi ' din auzite '. De obicei! Exista desigur si exceptii!

Inca ceva: Ca FEMEIE!, ca PERSOANA! pentru a-ti Schimba viata in BINE!, te sfatuiesc! sa faci Urmatorul lucru!
... Sa Descoperi cat de mult ( sau putin ) te cunosti pe tine ca persoana!
Daca ai peste 18 ani! E Absolut necesar sa te Cunosti!

Ia o foaie de hartie ( sau mai multe ) si pune-ti intrebari! :
" Cine am fost & ce (anume/ caracteristici) m-a(u) caracterizat in trecut?"

" Cine SUNT? - Care e Scopul meu in viata? Ce imi doresc acum? "
" Ce imi doresc sa schimb la mine? Ce imi place / nu imi place la mine - Caracter+Fizic "? Ce pot schimba si Cum? "

" Ce vreau sa ajung pe viitor? Unde in Viata? Cum obtin ce imi doresc si care sunt Repercursiunile? "

Raspunzandu-ti acestor intrebari... vei reusi sa obtii ceea ce iti doresti.

Dar nu știu de ce am avut impresia că acest cont ar fi al unui bărbat. happy

Chiar sunt foarte curioasa cum ai putut crede asta happy
Probabil numele "PufuletiGratis" m-a dat de gol... ( happy ), sau o fi poza de profil cu Trandafir laughing ( total masculin, ce mai happy ).

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

"Standardele de frumusete feminina sunt Impuse de BARBATI! ( ei le stabilesc! )"

Nu stiu ce sa zic. Intreaba tu un barbat daca prefera o femeie cu unghiile alea ascutite de 3 cm, sau niste unghii normale. Sau daca prefera o femeie pe care daca o pupi pe obraz ti se transfera un kilogram de fond de ten. Astea sunt chestii pe care femeile decid si aleg sa le foloseasca. Plus ca din cate am observat eu, mai degraba o femeie ia in considerare parerea altei femei in materie de haine, coafuri si mai stiu eu ce. Deci ce standarde impun barbatii? Si cam cum le impun ei?

Inca un raspuns : COMBATANTA! happy

( Daca Impresia ta are legatura cu ' Pagina mea ' - EU! sunt Jet Li ( happy ) doar ca intr-o Stare mai lenta / latenta! happy

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

" Intreaba tu un barbat daca prefera o femeie cu unghiile alea ascutite de 3 cm, sau niste unghii normale. "

Mullti le prefera si de 5 ( cm ) happy - ca sa fie ' scarpinati ' pe spate! ( in timpul partidelor de sex ), desigur ca exista si multe dezavantaje ( si, deci, de aia sunt sceptici barbatii in privinta femeilor - pisici happy ( Miau! happy
Unu' la mana ar fi ca risca sa ramana flamanzi cand au o asemenea domnisoara ca partenera ( si vezi tu, e scump sa mananci tot timpul de la Mc happy, in plus barbatii prefera gospodinele - menajerele si bucataresele, neplatite happy, nah...
Apoi, in timpul unei certe- ce se intampla daca Pisica se enerveaza si iti scoate ochii happy?
Fiecare barbat isi cantareste bine alegerile ( sau e bine sa o faca inainte de a da de belea' ) happy

" Sau daca prefera o femeie pe care daca o pupi pe obraz ti se transfera un kilogram de fond de ten "

Nu le prefera pe astea din doua motive : 1 ) unii barbati au acasa si sotie, iar cand i se transfera kilogramul' de fond de ten... sotia nu va fi prea multumita : ),
apoi 2 tot acelasi tip de domnisoara va alege si un ruj strident, cel mai probabil rosu'... si va avea si buzele mari ( gen ' ispita Bianca Dragusanu' ),... cand va ajunge acasa iar nu va avea cu siguranta multa tihna happy
Desi, tot barbatii sunt cei care intorc capul dupa asfel de domn' soare, si cele cu fard, si cele cu unghii happy

Astea sunt chestii pe care femeile decid si aleg sa le foloseasca. 

Daca o fac Strict Pt ELE, e OK!, din pacate mai sunt si unele care o fac pentru a intoarce priviri.
Indiferent de motivul pentru care o fac... CEEA CE E PREA MULT STRICA!

Eu sunt PRO # FRUMUSETE NATURALA! ( sau ' imbunatatita', dar Total impotiva ' transformarilor ' in papusa Barbie ).

Plus ca din cate am observat eu, mai degraba o femeie ia in considerare parerea altei femei in materie de haine, coafuri si mai stiu eu ce. 

Se pricep barbatii la asta ¿
Adica aia ne- gay happy ( barbatii gay ne sunt cei mai buni amici happy laughing

Deci ce standarde impun barbatii? Si cam cum le impun ei?

Privitul! happy

Https://youtu.be/ZyhrYis509A

F*CK IT!

https://youtu.be/NhMfJ2RxqrQ

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Again, nu știu ce să zic, niciunul dintre prietenii mei nu are genul asta de gusturi și chiar nu m-am gândit că prefer unghiile normale doar in scopuri utilitare. Nevasta-mea are unghiile naturale și tot nu gătește, deci na. laughing

La fel și cu fardul și rujul și buzele și alt fel de tuning. Poate e vorba de cercurile mele, dar cred că cei care prefera tipologiile astea, sunt mai mult f¹¹ckboys, din ăștia de bani gata care bat cluburile toată ziua (noaptea) și care sunt așa de erodați și tociți din punct de vedere emoțional și senzorial încât au nevoie de o supradoza vizuala și de orice alta natură ca sa mai simtă ceva, orice. Femeile care vor sa arate așa ca să-i impresioneze pe astia, sunt doar gold diggers, sau regine ale superficialității și îmi place să cred că sunt în minoritate. Mă înșel? I hope not.