Toate strambele se indreapta la ciocan
Daca primeste runda cum trebuie va fi o educatoare foarte buna
Ciocanul slab le ia mintea deci tot barbatul e de vina
Eu sunt Andrei din Bistrita si nevasta mea e mereu nervoasa
Asa ca intru pe TPU si injur oamenii care intreaba ceva
Nu va suparati pe mine ca am schema mica
Am fost dat la automatizari prea tanar
E o persoana colerica, impulsiva si agresiva. Poate cu copiii nu se poarta asa dar oricum stai departe de ea
Un anumit tip de comportament poate fi valabil oricand daca are probleme cu agresivitatea. Nu are doar fata de o colega pe care ar trebuis a o respecte, daca e cadru didactic adevarat, ci si fata de elevii care ar enerva-o la ore. Hai sa nu-i gasim scuze! e ciudat sa spui ca intr-un fel se poarta fata de o colega de breasla, iar fata de copii, nu. Acolo devine "buna pedagoaga"?
Deci dupa mintea ta, o profesoara care isi scuipa colega in vacanta de la un conflict oarecare, e apta sa devina o profesoara buna! Pai,unde e pedagogia pe care spune ca a invatat-o la scoala? Poate e un comportament obisnuit,asta cu scuipatul oamenilor, dar pe strada,pe mahala sau in mediile sociale mai de proasta calitate, dar la scoala sau cu colegii in vacanta e normal sa se poarte asa? Eu nu am mai auzit asa ceva in invatamant. Parintii ar adora sa aiba o profesoara care isi scuipa colegii in cancelarie cand nu o vede nimeni? Stiu ca e nebunesc ce spun, dar S-A INTAMPLAT asa ceva in realitate, oameni buni! Nu e o intrebare pusa ca o gluma, ci reflecta ceva care s-a intamplat. Da, stiu ca te crucesti.
Tara asta va ajunge treptat sa aiba oamenii pe care ii merita. Daca este tolerabil scuipatul colegului de serviciu, fie si intr-o vacanta, iar apoi poate sa ajunga sa predea scoala in fata copiilor si sa le faca educatie(ii invata cum sa-si scuipe aproapele), atunci chiar dormim in rapa de gramada ce suntem ca romani! Cu o tuiculita data unui inspector numit de partid, se uita incidentul.
Deci numai colega scuipata(si ea profesoara care nu i-a facut nimic individei, decat s-a certat cu ea de la taxiul cu care urmau sa se intoarca) sa stea departe de ea, copiii nu! Grozava constatare! Deci se poarta ca pe mahala doar cu o anumita colega, nu si cu elevii.