Oamenii se pot schimba, dar trebuie să își dorească acest lucru cu adevărat, altfel repetă tot aceleași greșeli. Trebuie să înveți din greșeli, să vezi ce a mers și ce nu și să acționezi în consecință, așa apare schimbarea.
Omule, oamenii mereu se schimba, de pe zi pe zi chiar, pot sa iti spun ca si eu m-am schimbat in multe aspecte, si cel mai probabil si tu, asa ca ce e cu intrebarea asta?
Nu stiu, sunt tanar.
Dar pe vremuri, prostii nu cred ca erau activi/nu le dadea nimeni impresia ca au drepturi. Erau marginalizati, pe merit.
Da cred că unii oamenii se pot schimba in urma unei relevați
Cred că depinde și de inteligenta, pentru că unii nu se vor schimba niciodată
Când te comporți diferit în fiecare zi, în funcție de persoanele cu care intrii în contact, asta înseamnă că ești prefăcut.Pe site aici ai exemple, trebuie doar să fi atent la detalii să îi depistezi.Schimbare este atunci când cunoști pe cineva să zicem de un an de zile și auzi că din persoana bună pe care o știai a devenit o persoană rea și de nerecunoscut.
Da, m-a schimbat si pe mine o revelatie iar acum cand vad diferenta nu vreau sa ma mai intorc la starea de inainte niciodata
Din rau in bine nu, invers da. Eu am fost bun in viata & acum am ajuns un son of the *** sant indiferent mi se rupe de multi si nu imi pasa de altii, s-a terminat cu sufletul de mama ))
Silvana2487 întreabă: