| Vikaa a întrebat:

Credeti ca profilul Luizei Melencu a fot spart sau e un alt cont facut la misto?
https://www.facebook.com/anamaria.mocanu.927

Răspuns Câştigător
| Yurisa a răspuns:

Dupa cum ai pus si tu linkul, Url-ul are numele original "ana maria mocanu" si cateva poze mai vechi cu "cont inchis". Contul original al Luizei a fost sters

| Vikaa explică (pentru Yurisa):

Oh,merci,dar totusi mi se pare prostesc sa faca misto prin comentarii; c

| Yurisa a răspuns (pentru Vikaa):

Sunt multi ratati din astia :c

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

E un cont fals, cu toate ca intrebarea mai interesantă este.Cine a închis contul original? Cine are parola ei? A ajuns telefonul fetei la cineva?

| Vikaa explică (pentru Freya1):

Probabil ca avea si Facebook pe calculatorul de acasa si au rugat ai ei pe cineva sa-i inchida contul.

| Freya1 a răspuns (pentru Vikaa):

Din cate am auzit ai ei nu stiu cum s-a facut asta.

| OldSoul a răspuns:

Eh, se poate sa fie vreun hacker, dornic sa apara prin presa, sa fie recunoscut, si asa si-a gasit el de cuviinta sa iasa in evidenta.
Acum, mai e varianta si ca telefonul acesteia sa fi fost gasit, si cumva deblocat, iar asa, avand acces la acel numar de telefon, ar fi putut reseta respectiva persoana parolele atat de la e-mail, cat si de la Facebook, iar in felul acesta, ar fi putut facilita stergerea contului.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Dacă te uiți la finalul link-ului o să vezi și tu. Citește fiecare literă din link laughing dar parcă am văzut-o și pe Monica Melencu, care presupun că e mama ei, pe la ceva postare. Nu știu dacă am avut halucinații sau ceva, sau doar mi s-a părut sau o fi fost alt cont.