Va trece, asa cum si civilizatia trece pe langa Romania, se alege praful cu psd la putere
TPU.ro
Astăzi, 1:29 pm
Buna,
Punctajul se obtine doar pentru primul raspuns, nu si pentru celelalte.
pentru suntserios
E greu de spus. In orice tara civilizata, cu un nivel de educatie macar decent, nici nu s-ar fi putut organiza, daramite sa mai si treaca...Din pacate in Romania lipsa de educatie, indobitocirea religioasa si lipsa de acces la informatie sunt generalizate, in special in mediul rural. Daca s-au gasit 3 milioane de idioti care sa semneze asa-zisa initiativa, tare mi-e ca se mai gasesc inca pe atatia care sa voteze.
Da dar trebuie din aia 6 milioane 50+1 sa fie da ca sa treaca
Daca vin 6 milioane sigur vor fi mai multi cu "DA", cei care nu sunt de acord cu tampniile propuse stau frumusel acasa.
"Nu am avut niciodata o prezenta la vot (indiferent de ce fel de vot) de sub 30%."
25 noiembrie 2007. Referendum pentru schimbarea sistemului de vot din România – 26, 51%
Mai minte crestinul, dar nici chiar asa, nu?
Ce facurati bre, parca ziceai ca trece si ca niciodata bla, bla...
Interesant ca romanii au facut pipi pe indemnurile preotilor si implicit pe cerintele spiridusului crestin. Ntz, ntz, ntz...
Eu cred ca trece. Batrani, biserica, tineri dezgustati sau carora le e frica sa nu ia si ei "boala" asta, bilete pana si in pungile cu paine... Ce sa faci?
Daca cei care sunt importriva nu se duc la vor in loc sa mearga sa votese nu e putin probabil. Cred ca mingea e in terenul celor care nu vor sa treaca.
Va trece. Nu am avut niciodata o prezenta la vot (indiferent de ce fel de vot) de sub 30%.
A prezentat si intelectualul Holiday argumentele. Ne bucuram ca exista oameni ca el, printre noi, medievalii idioti. Uneori ma intreb cum ii mai suporta pe oamenii din jurul lui.
Inseamna ca tii cu homosexualii!
Din pacate dumnezeu nu ma binecuvantat sa nu fiu atras de sexul opus, sunt si pro si contra, partea mea rationala e pro, cea emotionala e contra e greu sa gandesti neutru intr o lume radicala, care vede in alb si negru
Pai ai grija ce vezi tu
Nu cred că va trece, cel puțin în mediul online am observat ca lumea nu este interesată, sau e prea proastă sa accepte ideea de familie barnat-femeie, sa sperăm că ne salvează bătrânii. Eu merg la vot.
Asta fiindcă mediul tău online e format din cei mega agresivi, respectiv USR și MRÎ
Si la parlamentare, tot batranii ne au salvat... pentru 5 lei la pensie.
Din păcate da, pentru 5 lei in plus sunt ușor de prostit
Si daca va trece?
Nu doar pentru 5 ron si ca religia e impotriva gay si daca isi spune popa voteaza asa ce sa faca
Salutări!
Eu văd mersul la vot ca un eveniment unde te duci cu familia, ca un spectacol, mai precis, gen fac ce face și altul, cam asta e.
Era un împărat care a dat poruncă unui servitor de-al lui să-i facă ceva încât să nu fie niciodată prea bucuros sau prea întristat. A stat ăla, s-a gândit și a făcut împăratului un inel, pe care a scris simplu: Și asta va trece.