| IoanaIonuca a întrebat:

Credeti ca relatiile in care prietenia se transforma in dragoste sunt cele mai rezistente? Cunosc un cuplu care se cunostea de cativa ani buni si se intelegeau super bine si deja au 6 luni de relatie.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cred ca omul are nevoie de cineva atat timp cat i satisface nevoile sexuale pentru barbat si materiale pentru femeia aia

| RainmakerX a răspuns:

Nu sunt sigur dar cele mai multe sondaje spun ca "DA".

| R0R0 a răspuns:

E posibil.

| Ashadow a răspuns:

Hahaha NOBODY leaves the frienzone

| IoanaIonuca explică (pentru Ashadow):

Ei, uite ca ei au parasit "zona".
De ce crezi tu asta?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Se zice ca da. Cele ( relatiile ) care se aprind " la prima vedere " se bazeaza doar pe atractie sexuala apoi cand te cunosti mai bine unul pe altul descperi incompatibilitati. Oricum e f important sa cunosti bine persoana iar relatia pe asta sa se bazeze in principal. Fara a spune cineva ca nu trebuie sa alegi o persoana placuta, atractiva etc. Asta nu se face decat in timp. Un mare intelept a zis - O femeie nu trebuie sa se casatoreasca cu un barbat pana nu-l vede o data mancand, o data beat si o data nervos. Relatiile interumane sunt cele mai complicate datorii pe care ni le-a dat Dzeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic.
bine, nu vorbim de fatalaii aia care se fac pres in fata uneia si care sunt bagati in friendzone.

iubirea aia adevarata are un background, un istoric reprezentat de o prietenie sau de o conexiune mai profunda.
cum dracu sa te indragostesti sau sa ajungi sa iubesti pe cineva cu care nu ai avut ceva profund si pe care nu ai ajuns sa-l cunosti, sa va conectati mental, intelectual sau spiritual?

| AdrianVoicu a răspuns:

Nup,eu cred doar in sfantu' termopan.