Stii ca Dacia nu mai e de mult de producție românească nu?
De ce sa facem 5 copii, nu mai e nevoie de scalvi sa muncească pământul.
De ce sa revenim la valorile ortodoxe? Le am pierdut? Că mie mi se pare că suntem destul de înapoiați încât să afirmăm că suntem foarte ortodocsi.
Auzi, da tu cum ai sa mai stai pe TPU? Nu de alta da Romania nu face nici tel nici laptopuri
Plus, de ce ai vrea sa transformi femeile în fabrici de copii? Atât de misogin poți fi, sau pur și simplu te refuza orice femeie și cauzi moduri sa te răzbuni?
Daca barbatii ar fi mai maturi si responsabili toate femeile ar vrea sa faca copii dar ai noștri barbati se tatueaza, merg in cluburi, asculta manele, se îmbată, injura si vor sa fie libertini iar la biserica merg din an in paste, femeia are in gena dorinta de a fi mama, sotie si sa aiba grija de familie iar bărbatul trebuie sa fie si el un familist adevărat, responsabil, fidel femeii, tata adevărat si muncitor
Ție nu îți e așa puțin rușine in anul 2024 sa mai consideri femeile bune doar de făcut copii? Mie mi eu sila de genul asta de oameni. Dar probabil așa ai vazut acasă, un tată misogin care și a controlat soția toată viața și care săracă a tăcut și a înghițit
Suntem in 2024 dar tedinta e sa se revina la cum era acum 100 de ani
Doar daca se aplica ideile tale.
Daca scapam de religie mergem inainte.
Să te văd după ce lucrezi o zii întreagă pe câmp pentru boier dacă îți mai arde să revii la vremurile de dinaintea primului război mondial Crezi că răscoala din 1906 a fost degeaba?
Cultura trebuie promovata și istoria ca să se schimbe ceva mai ales în mintea generației actuale din care fac și eu parte! Lucru care nu se intampla
Daca vor veni oameni cu sange in instalație care sa fie naționaliști si cu valori romanesti clasice in sange vor da legi care sa facă o reforma morala a poporului român, e nevoie in cativa ani sa vina un Corneliu Zelea Codreanu sau un Vlad Tepes
E prea târziu, crede-mă. Deja aproximativ 50% din populația României sunt rromi, în 50 ani, vor fi majoritari, și noi vom fi minoritate.
De fapt sunt cam 4% romi in Romania.
nu stiu de unde ai scos tu statistica aia cu 50% si care e scopul acestei dezinformari
Statistici oficiale or fi 4%, dar dacă ieși pe stradă cel puțin în București sau tot județul Prahova vei vedea ca sunt mai mulți rromi decât romani, să nu mai zic pe la sate.
Plus de asta, femeile rrome sunt singurele care mai fac de la 2, 3 copii în sus, cunosc personal familii de rromi și cu câte 9 copii, ele fac copii de tinere și foarte mulți, s-a umplut țara de ei, nu știu cum nu ai observat. Poate nu or fi chiar 50% dar peste 50 ani sigur vor deveni 50%. Nu vreau să dezinformez pe nimeni, mi-am spus doar părerea, fără un scop anume, din ce am observat eu
Ies zilnic pe strada in Bucuresti. Vad 10-20 rromi maxim din cateva sute, mii de oameni pe strazi.
Dacă zici tu. Să știi ca sunt mulți care arată a români și sunt de fapt rromi, chiar dacă nu arată pielea. Mergi si prin ferentari să vezi, sau pe la sate în zonele rurale sau de la periferie, oricum sunt mult mai mulți de 4% în orice caz
Pai in Ferentari or fi mai mult de 4%
La fel cum sunt zone intregi din Romania unde nu e niciunul...
Daca intr-un cartier sunt mai multi nu zici ca in toata Romania e la fel nu?
Ca asa ma duc si eu la munte, vad brazi la Sinaia si pe urma zic ca si in Giurgiu e plin de brazi...
NICIODATA nu se va mai intampla asa ceva. Suntem in 2024, trezeste-te! Ce ai spus tu este o atrocitate!
Ce greșeală monumentala ai făcut. Pai bine mai Andrei. Ridici ortodoxia in slavi ai îi pui pe urmă pe mai marii ortodoxiei sa meargă cu Dacia? Urat mai Andrei, urat. Nu se face. Se supără șefii
Cunosc personal mulți preoti care folosesc Dacia chiar si episcopi iar Patriarhul foloseste o masina de 8 locuri de la Volswagen iar mercedesurile sunt puse la dispoziție de SPP oricum ceea ce zic eu ar fi idealul dar vad ca ultimele modele Dacia devin din ce in ce maj moderne si o sa fie agreabile de toti, sunt sigur ca daca vom avea oameni competenti la varful tarii vom reindustrializa România ca înainte de 1989 si vom produce inclusiv gadgetuei de ultima generație, va reinvia masina ARO si Dacia va putea concura vu Audi si Bmw daca se vor face investiții.
Hahaha, ce am râs de dimineață. Te vor sugruma popii când te aud că le furi limuzinele.
Auzi la tine SPP. Hahaha
Eu spun sa renuntam de tot la nationalism si sa imbratisam niste valori mai globaliste. Ce zici?
CultOfTheDamned întreabă: