| Hyacinth a întrebat:

Credeti ca Romania sunt asa multi jegosi pentru ca avem foarte multe sarbatori si in zilele de sarbatoare nu se spala si nu se face nimic?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu au invatat reclama aia pe vremurile ceausiste - daca vrei sa te placa femeia, spala-te cu samponul cheia

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu tocmai!
Preotii permit asta! Este o perioada dupa Boboteza in care se zice ca nu se spala si nici sa te speli.Dar preotul a spus,, cum sa nu te spleli''
Sunt destui care nu acces la apa curenta, dar tot se spala.
De vreo saptamna astia au oprit apa calda( sunt reparati) dar tot m-am spalat.Anii trecuti cate o vara intreaga opreau apa calda.
E mai greu pentru cei care traiesc pe strazi.
Pot accepta sa nu spal la masina in zilele de sarbatore, dar daca e o urgenta tot o fac!

| Hammurabi a răspuns:

laughing În zilele de sărbătoare nu se spală în sensul că nu muncești, nu speli rufe.
Nu îți interzice religia să faci duș și să stai ca sconcsul, în nici o situație.

| Mayhem666 a răspuns:

Cine spune ca in zilele de sarbatoare nu se spala nimeni? Eu nu pot sa inchei o zi daca nu am facut baie. Pur si simplu nu pot sa sufar sa nu fac baie zilnic, si pe corp si pe cap. La mine baia e ceva ce fac mai mult din instinct pentru ca asa am fost obisnuit de mic.
Exista oameni care stau mai multe zile la rand fara sa faca baie? Mi se pare ceva chiar dezgustator si sunt de parere ca acelor persoane nu le pasa de igiena personala, daca chiar exista astfel de persoane.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru Hyacinth):

Parintii mei sunt amandoi crestini si se spala zilnic, indiferent daca e sarbatoare sau nu. La noi in familie, igiena personala e foarte importanta. Spalatul pe corp e la ordinea zilei. As putea spune ca e intr-un fel obligatoriu.
Nu cred ca religia cuiva are vreo legatura cu igiena personala.

| Lukasssz a răspuns:

Nu are treaba.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Cine naiba nu se spala pe el când e sărbătoare. Am pus și 3 mașini la spălat într-o zi de sărbătoare ca am avut nevoie neapărat. La nevoie speli, muncești, faci mâncare și când e sărbătoare.

| CIaudiu a răspuns:

Totul se trage din educatie, iar educatia este influentata de mai multi factori printre care familia, scoala si societatea. N-are nicio treaba ca exista zile calendaristice in care din batrani se spune ca duminica sau in anumite zile de sarbatoare nu se spala. Pe langa ca nu respecta mai nimeni asta, poate decat mici exceptii la indoctrinatii pensionari, n-ar trebui sa ai haine curate de rezerva pe care sa le porti atunci curate? Sau porti aceleasi haine zilnic? N-are logica ce spui tu acolo.