| CracanelTrasPrintrunInel a întrebat:

Credeti ca romanii au o trauma de pe vremea comunismului pe tema mancarii? Mie portiile de restaurant mi se par de multe ori mari si iau jumatate din ele la pachet. In alte tari e o chestie normala, toata lumea face asta. Dar la noi mi se arunca niste priviri, inclusiv de la cunoscuti, de parca as face ceva rusinos ca iau acasa un lucru pentru care am platit laughing Am cunostinte care mananca pana li se face rau si apoi iau pastile de stomac. Zilnic. Vad comentarii pe paginile restaurantelor, la poze cu portii normale, nu din alea fancy unde chiar au 3 ml de supa: asta e doar o gustare. O fata mi-a zis ca pentru ea 3 oua fierte sunt un starter. Eu sunt de 2 ori cat ea si pentru mine e mult.
Mi se pare ca pluteste un aer de disperare la romani cand vine vorba de mancare. Parca infulecam, nu mancam. Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Mie porțiile în general mi se par mici, chiar mai mici acum de când s-au scumpit toate.

| darrio2007 a răspuns:

Dar tu, la ce restaurante mananci?

| simplaexistenta a răspuns:

Depinde de fiecare, cat s-a obisnuit sa mănânce. Normal ca daca n-ai ce face si ai mâncare la indemana te apuci si mănânci ca porcul (ca sa nu zic altceva). Da, la fel si mie mi se par mari portiile, dar macar sa fie mari si sa dai bani pe ele decat sa primesti 10 grame de friptura sau 15g de mamaliga, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi în România se aruncă foarte multă mâncare.

Întrebări similare