| ionutt567 a întrebat:

Credeți ca scoala,liceul, facultatea etc... trebuiesc neapărat ca sa ai un viitor strălucit?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu,uite baiatul asta e cult, intelept, inteligent, modest in exprimare si are 11 clase si este milionar, ma uimit interviul cu el https://www.youtube.com/......tps?/watch

sistemul scolar nu promoveaza gandirea critica,creativitatea, curiozitatea, te vrea un papagal atat, iar cand termini o facultate vezi ca e nevoie si de alte abilitați de care tu nu ai habar, apreciez sistemul scolar din tariile nordice, se pune accent pe acele lucruri

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e o prioritate. In cazul meu am terminat liceul si tot castig 3000€ pe luna in UK folosind 2 maini si 1 picior intr-un vehicul suedez

| Adry05 a răspuns:

Cam da, sunt rare cazurile de oameni care chiar reușesc ceva fără studii superioare și ăia sunt foarte înzestrați sau au ceva chiar unic care-i scoate din mulțime, deci nu putem să îi dăm pe ei exemplu că uite, lăsați-vă toți de studii că îs aștia 10+ care au reușit fără

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. 10 clase sunt obligatorii după lege, dar te poți sustrage și de la ele. Unii o fac, dar asta îi scoate înafara societății. Iar viitorul este strălucit, depinde cum îl definești.

| Celcestietot a răspuns:

Da, cred asta. Dacă ai diploma de bacalaureat, îți este bine și te poți duce la studii chiar în străinătate sau poți continua în țară, de exemplu, să faci facultatea de limbi străine și să devii translator. Ai posibilități dacă ști cum să profiți de elewinking.

| SG1995 a răspuns:

Facultatea e opțională:
Școala și liceu nu prea.

| Rihhana1 a răspuns:

Trebuie pentru a ocupa o functie mai buna.