| Fatamuntilor a întrebat:

Credeti ca se mai,, poarta" Codul bunelor maniere"? Mai ales in randul adolescentilor de azi?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu cred, e dezamăgitor, dar regulile astea în marea lor majoritate sunt ignorate și încălcate de aproape toți oamenii, nu doar de adolescenți. O să te mire, dar am văzut și oameni destul de maturi care au uitat să le pună în aplicare sad. Inconștiența și nesimțirea au prins proporții... și s-a extins de la individ la individ. Noroc că mai sunt și oameni cu bun simț care acordă (încă) o importanță sporită a punerii lor în practică.
Totul depinde de educația primită de acasă și mediul în care trăiesc.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nici măcar nu au auzit de așa ceva.
Vremuri de mult apuse!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Codul bunelor maniere? Daca ii spui unui adolescent de asa ceva, iti rade in fata.Te mai intreaba si cu ce se mananca.

| mona a răspuns:

In ziua de azi nu te prea mai intalnesti cu asa ceva...s a cam,, demodat,, codul...

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună.
Eu cred că ar trebui să se aplice mereu la oricine dar din păcate nu mulți mai știu ce sunt alea maniere.
Acum 'la modă' sunt drogurile, femeile ușoare și tot ce vedeți prin Media. :-s
Ar fi bine să fie cum a mai fost o dată.
Baftă.

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
La unii da la altii nu.
Multi nici nu au azuit de de asa ceva si mai sunt si persoane care cred ca e ceva demodat si lipsit de sens.
Mai dau si replici de genu"Se vede ca ai crescut pe vremea bunci"
Pe scurt, raspunsul este da, dar balanta se inclina mai mult spre nu.
O zi cat mai faina!

| LolaLollita a răspuns:

Ar trebui, insa nu prea se mai "poarta". Totusi, acesta e rezultatul celor 7 ani de acasa si ai anturajelor.

| drogh a răspuns:

Poate că unii au uitat de,, Codul bunelor maniere'' însă alţii niciodată nu le lasă acasă. Chiar mai am cartea aceea şi o dau în fiecare zi celor pasionaţi să încerce să fie mai buni, să o citească până la capăt. Cei care vor să fie pe o cale bună, desigur. Restul...să rămână aşa cum vor, în nesimţirea proprie.

| KristalPop a răspuns:

Prea puţin. ''Codul bunelor maniere'' depinde de cultura şi personalitatea fiecăruia, şi mai ales de felul cum percepe să se comporte în societate.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,cu siguranta nu, sau daca inca se mai "poarta", probabil intr-un procentaj foarte mic.Insa,cu siguranta acest cod al bunelor maniere ar trebui sa fie o necesitate,sau mai bine zis o regula pentru toti adolescentii,asta pentru ca traim intr-o societate,suntem fiinte sociale si trebuie sa ne comportam ca atare, si, de asemenea, indiferent de varsta, trebuie sa dam dovada ca purtam cu noi cei 7 ani de acasa.

| StochirleaAlexandra a răspuns:

Din pacate nu.

Întrebări similare