Si nu doar man, eu personal imi scimb gandirea in functie de ceea ce percep prin cele 5 simturi, eu personal ma consider o persoana open mind dar multi nu,mi-am petrecut anii la categoria religie fara nici un rezultat atei au ramas atei si crestini la fel de ce? pentru ca nu se fac noi conexiuni in creier,imagineazati creierul ca un hard degeaba isi spun eu ca nu exista fantome daca tu toata viata ai crezut in ele,e greu sa te fac sasi scimbi gandirea sta si pentru ca nu ne place cei noi,cei care se adapteaza usor sunt alfa acei lderi care au dus specia mai departe restul majoritatea suntem niste oii cu propile credinte,obiceuri nu uita ca suntem finte emotionale,nu incerca sa intelegi mintea umana prin ratiune, eu personal am trecut pe langa cimitir noaptea desi nu cred in after life inima imi batea puternic de ce? pentru ca informatia intra in creierul reptilean, ca exemplu daca as fi fratele tau miai da numarul tau sau sorata, iubita da unui strain ai cam ezita, diferenta este ca ai o legatura cu ei emotionala, noi suntem animale bogdan care suntem condusi de bestia din noi asta e adevarul
Ne trebuie un ideal puternic.
Exemplu.
Un agent acoperit, cârtiță de 20 de ani la dușman.
Nimeni nu știe. Poate face asta doar dacă a uitat tot, înafară de esențial, idealul puternic pentru cares află acolo.