| andrei38 a întrebat:

Credeti ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012? Argumentati.

Răspuns Câştigător
| saidkique a răspuns:

Nu. La fel ca toate celelalte vrajeli, cum ar fi Nibiru sau Elenin, asa ceva nu este adevarat. Totul este spalare de creier in masa, prostirea populatiei. Ce se va intampla cu adevarat... e MULT MULT mai rau. Va fi o Noua Ordine Mondiala(cauta pe google "New World Order"), "iisus" va aparea pe cer si ne va vorbi in limba materna, dar asta va fi din cauza proiectului BlueBeam(cauta-l). Cu ajutorul satelitilor, darelor lasate de avioane si unor antene ce vor emite unde de joasa frecventa, pentru a-l auzi pe "iisus", care de fapt va fi o holograma proiectata de cele mai inalte tehnologii de care nici nu ne-am imagina (unii) ca exista. Toate acestea pentru a se infiinta o noua religie ce le va cuprinde pe toate, si va fi ales un presedinte al acestei religii. Desigur ca nu asta e dorinta lui Dumnezeu ci a Satanei, care conduce o elita mondiala formata din bancheri si oameni de afaceri, papusari ai presedintilor, papei, si economiei. O zi buna. Nu crede in tot ce ti se spune.

7 răspunsuri:
| crisbella a răspuns:

Sf lumii o sa fie cand Dumnezeu o sa sp stop! nu cand zic toti ca gta murim

| Азбука a răspuns:

Ai inceput scoala si nu-ti prieste. Argumente? - postarea ta.

| Carton a răspuns:

Ba frate, sincer m-am saturat de cacaturi de astea, nu am crezut in ele si nici nu o voi face, fiindca asa ceva nu se va intampla, de cate ori trebuia sa murim pana acum? S'a intamplat? NU! asa ca prietene, mai bine lasa superstitiile si fa alt cevawinking

| denisab2 a răspuns:

NU...oameni nu au de unde sa stie cand o sa fie sfarsitul lumi, cand o sa fie o sa fie si in vara anului 2009 parca trebuia sa intram intr-o gaura neagra si vara asta trebuia sa fie sfarsitu lumi si nu a fost deci eu una NU CRED!

| andras14 a răspuns:

Dumnezeu ne iubeste prea mult si o sa ne dea foarte multe sanse sa ne mantuim asa ca nu cred povesti inventate de genul asta

| Karinakari99 a răspuns:

Sincer? Nimeni nu ştie! Nici măcar nu mai ştiu ce să mai cred.Eu cred astfel:sfârşitul lumii nu va veni când se trezeşte un moş (sau cine s-o trezi) să facă el cine ştie ce calcule şi bla bla bla.Pe urmă zice că nu a venit sfârşitul că a făcut cine ştie ce fel de greşeli la calcule.

| blackangel95 a răspuns:

De cand spun astia de la tv va veni sf lumii nici acum nu a venit de ce ar veni tocmai pe 21 decembrie 2012? totul e doar o minciuna uite asa mai iau si ei bani cu reclame.