Rămas singur, doream să fiu cu alţii. Fiind cu alţii şi nereuşind să mă integrez în atmosferă, preferam să rămân singur. [ Octavian Paler ]
So, amandoua.
Nu inteleg care e pbl. daca nu puneam ca vb is spuse de el nu mai ziceai nimic.sau nu-ti plac vorbele lui? Ceea ce spun nu spun sa ma aflu in treaba, ce si cred sau simt.
So, raman la aceeasi parere
Ma irita sa am oameni in jurul meu prea mult timp. Ma irita si daca stau putin si se lamenteaza despre aceleasi chestiuni.
Citatul lui Flav se muleaza bine pe oamenii care prefera sa isi traiasca viata in afara eu-lui.
Pentru mine inseamna libertate.
Nici una nici alta. Poate fi un sentiment inselator pentru cei anxiosi sau introvertiti. Sau poate fi un sentiment dureros pentru cei cu adevarat singuri. Un sentiment greu de suportat, si poate chiar un paradox pentru persoanele care doresc sa evadeze cu orice pret, sa fie singurei, iar mai apoi libertatea... da. devine incatusare. Dar nu trece mult si se vindeca. Totul se iarta... oameni sunt cu miliardele, iar daca nu vrei sa fi singur se rezolva
S-ar parea ca cei ce nu sunt singuri tanjesc dupa momente de libertate si de singuratata si invers... ducem o existenta plina de contradictii ...cum spunea Pascal despre OM, daca nu ma inseala memoria..."Judecator al tuturor lucrurilor, imbecil vierme de pamant; depozitar al adevarului; ingramadire de incertitudine si de eroare; marire si lepadatura a universului. Daca se lauda eu il cobor; daca se coboara il laud si-l contrazic mereu pana ce reuseste sa inteleaga ca este un monstru de neinteles."
Flav, tu ai ce ai cu Paler. e destept omul, are o cultura generala impresionanta... dar hai... poti mai mult de-atat!
Depinde! E libertate daca ai trait ceva oribil sau ceva psihic obositor insa daca insisti mai mult cu singuratatea si te acufunzi in ea, poate deveni ceva inspaimintator!
Cum n-ar fi ea conteaza doar sa nu faci o obsesie din ea!
Libertatea o poti avea si langa cineva care crede ca te incatuseaza.sa fi un pic jmechera asta conteaza...
Singuratatea inseamna sa nu ai cui spune oful... daca esti libera nu vad cum s fi singura
Raspunsul este unul pur subiectiv si tine de experienta de viata a fiecarei persoane. Pentru mine, cred ca ar fi o libertate...
MadaAwwr întreabă: