O solutie pentru ce? Sa te salveze de la ce? Probleme este modul in care vrei sa faci asta, sa iti iei viata? Crede-ma, este mai bine sa induri viata asta, asa cum este ea, decat sa o termini fara sa te gandesti, asta daca ai ceva in cap, ca inconstienta ta va aduce multa durere celor care raman in urma ta , si implicit tie, care te duci 200% in iad... Si acolo, ai sa mori de un infinit de ori... in chinuri.
Chiar asa grav este? Daca vrei sa vb cu cineva si nu ai cu cine, ma ofer la o discutie cu tine... lasa-mi id in privat.
Numai bine!
Sinuciderea e un pas la infern si acolo e mai rau. Traieste-ti viata cum e chiar daca esti in chin totul e trecator, eu ma alatur langa tine pentru ca viata mea e destul de oribila.
Sinuciderea este o dovada de lasitate si prostie ...viata are partile ei bune, dar iti da speranta ...si asta e important!
...esti un las daca crezi ca sinuciderea este o solutie...
Numai tu ai probleme? ...crede-ma ca altii o duc mult mai rau, dar nu se gandesc la asta, isi dau seama ca daca fac asa ceva totul se termina...
Si credinta ai incercat-o? Daca e ceva ce te salveaza, sigur nu e sinuciderea.Stiu ca avem tendinta de a alege ce-i mai usor, dar nici chiar asa.
De ce gandesti asa? gandeste-te mai bine ca orice prb are o snolutie sau in 99% de cazuri cand crezi ca e sf de fapt apare o portita! Nu te lasa manipulat de ganduri negre, nu te lasa dus de nas de "fortele raului"ai incredrere in tine.si orice ar fi,noi, TPU, suntem aici pentru tine! :* Asa ca nu te mai gandii la prostii.viata e minunata, depinde din ce punct de vedere o privim.
LisaJulie întreabă: