Spiritul justițiar se mai moștenește moștenește.
In cazul meu mama mea are un spirit justițiar și am luat și eu de la ea acest tip de spirit.
Te poți infecta cu spiritul justițiar și dacă citești mult.De exemplu când eram în gimnaziu eram pasionat de istorie și in viitor voiam să fiu la fel de mare că multe personaje istorice.
Și eu l-am dobândit.
Cei populari mai recurg la acte de filantropie pentru a își face reclamă. Un filantrop adevărat deosebește lucrurile făcute cu drag, față de cele în care se urmărește un interes.
Nu cred că bullying-ul e singura metoda de a capăta spiritul justițiar, unii îl preiau din familie, anturaj, sau religie.
Înnăscut nu prea are cum să fie, poți eventual să fii emotiv și ușor impresionabil din copilărie, să nu suporți să vezi nedreptate.
Presupun că e dobândit.
Eu nu prea îl am cam deloc. Și sunt conștient de asta.
Urăsc violența fizică sub orice formă, chiar și pe cea verbală.
Asta nu înseamnă că nu m-aș băga dacă ar fi cazul, să apăr un amărât care e agresat/abuzat îndiferen cum. Dar simt că nu prea face parte din mine.
Il ai din educatie, empatie. Eu cred ca fiecare a simtit efectele unui tip de bulling, in proportii diferite, am mai spus asta, chiar si cei populari, posibil au fost umiliti de alte persoane, sau in familie, dar cred ca fiecare a simtit cum este sa fii nedreptatit. Eu pot sa inteleg bullingul si de ce se face, mai ales cel in proportie mica, dar ma enerveaza nedreptatea de orice fel, cum ar fi abuzul fizic fata de femei, batrani, animale, cum ar fi faptul ca unii profita de neatentia unora pentru a beneficia de ceva sau a si insusi meritele altuia etc.
Poți să dezvolți, te rog?
Sti ca eu am raapuns la orice intrebare!
Ma simt singur, imi dai un kiss?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
razvan1008 întreabă:
LisaJulie întreabă: