| dOarnOynOy a întrebat:

Credeti ca sunt rea eu sunt genul de persoana care atunci cand cineva ma poate intalege nu ma critica si tine la mine cu adevarat fara nimic la schimb sunt in stare sa imi dau viata pentru aceea persoana dar cand cineva ma tradeaza aceea persoana nu mai exista pentru mine si nu va mai exista niciodata oricat iar parea rau.Toti ma critica dar asa sunt eu desi cine a stiut sa imi intre la suflet au spus ca sunt o persoana cu un suflet enorm .voi ce credeti gresesc?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Ai dreptate,dar ori ce om are dereptu sa fie iertat,asta daca isi recunoaste greselile si incerca sa se schimbe.Ori ce om e criticat,fie din rautate fie este vorba despre anumite critici constructive pe care toti trebuie sa le aceptam. Teoretic nu gresesti cu nimic, dar persoanele superficiale nu vor reusi sa te cunoasca mai bine, sa vada ce fel de persoana esti! Totus de ce ai cere parerea altora despre carcterul/atitudinea ta? Trebuie sa fi cum vrei tu nu cum vor alti...Pe scurt, nu gresesti cu nimichappy

1 răspuns:
| sabin89 a răspuns:

Nu pui bine problema. Spui "nu ma critica si tine la mine". Nu e in regula cand cineva (prieten) nu te critica deloc. Un fals prieten iti spune ce iti place sa auzi, un adevarat prieten iti spune ce trebuie sa auzi. O critica constructiva este necesara uneori. Cat despre chestia cu tradarea, nu trebuie sa fii asa de radicala. Sunt n-şpe situatii. Trebuie vazuta problema pe toate fetele. De unde nu este foc nu iese fum. Posibil sa ai si tu o parte de vina atunci cand cineva te "tradeaza". Nu e chiar asa de simplu, ca 1+1=2. Gandeste-te de cinci ori inainte de a actiona o data.