| anonima4all a întrebat:

Credeti ca toti prietenii sunt de incredere? dc?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Daca iti sunt prieteni da... restul iti sunt amici.

Shin
| Shin a răspuns:

Prietenii mei, da. Daca nu am incredere in ei, nu-mi sunt prieteni. Doar amici, cunostintewinking
Numai bine, Shin.

| inna a răspuns:

Nu inteleg rostul intrebarii.Nu e evident?

Janina
| Janina a răspuns:

Toti... oho asta cuprinde o categorie prea mare de falsitate laughing

Anna
| Anna a răspuns:

Nu.Nu exista padure fara uscaciuni.Pana la urma, te poate dezamagi si cel mai bun prieten.Si atunci e si mai dureros.Cu cat e prietenia mai intima, cu atat e rana mai adanca.Prietenii sunt si ei oameni, imperfecti, si da, uneori iti inseala increderea si te dezamagesc cumplit, involunar sau in mod deliberat.Depinde de tine, cat de puternica esti sa infrunti dezamagirile din partea prietenilor?!

| Ben. a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu e max.boxer de 7 ani. nu latra, da' musca.

prfml
| prfml a răspuns:

Raspunsul se afla in intrebarea ta. Credem dar nu stim sigur. Pana-n intrebarea ta a mai fost una : Care sunt instinctele primare ale omului? Am raspuns : Supravietuirea. Faceti si voi legatura. Prieteni adevarati iti sunt parintii si copiii.

| Andreea_8014 a răspuns:

Nu...prietenii mei...nu sunt de incredere...sad...pentru.k ei ma barfesc si ce le zic eu lor afla toata scoala.

| anonim a răspuns:

NU.de ce crezi ca ar mai exista si o explicatie?

tundenana
| tundenana a răspuns:

Toti? e prea mult spus... rar gasesti prieteni adevarati in care poti avea incredere... eu am multi prieteni... amici... insa prieten adevarat de curand mi-am dat seama ca am doar una (in afara de sotul meu)... o prietena care mi-a fost alaturi asa cum altii nu... care m-a ajutat neconditionat, care s-a sacrificat de multe ori pentru a ma invata unele lucruri... si o sa ii fiu recunoscatoare o viata intreaga... stii nu e greu sa legi prietenii... e greu sa le mentii...

| valsulnorilor a răspuns:

Da, pentru ca prietenii tii alegi singura.De ce? Pentru ca restul sunt amici.

| DrageanElena a răspuns:

NUUUU... uni se pot da ca si "prietenii "tai dar pe la spate te pot f. e foarte rau.cunsc cazuri si de aceea iti spun, apropo.nu le spune tot din casa. poate sunt invidiosi pe tine.si folosesc multe lucruri sa-ti faca rau.(se zice ca cel mai rau dusman e cel de langa tine...ca iti stie toate secretele, in schimb cel pe care il crezi dusman nu are cu ce sa te atace)...

| claw_4117 a răspuns:

Nu. Pentru ca simt ca nu pot avea incredere in ei. Fiecare om are interese odata si odata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti? vorbesti serios?

| georgy_6583 a răspuns:

Din 100%, 99% sunt numai pe interes.este parerea mea si spun din propia experienta