| AndreaDanci a întrebat:

Credeti ca trebuie sa te trezesti la 5 dimineata ca sa fii un om de success?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Nu. De altfel, unele studii recente arata ca incepi sa functionezi la parametri buni abia dupa ora 10-11. Din experienta proprie, au mare dreptate.hee hee

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Chiar au dreptate, nu stiu ce om e asa dornic de munca la primele ore ale diminetii cand de abia ai scos capul de pe perna, eu unul am nevoie sa ma dezmeticesc putin ca sa fiu la potential maxim in ziua aia, dupa 9-10 incolo sunt mai activ si in forte maxime.

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

Ce naiba, dimineata nici iarba nu creste.laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Unii vor sa-i copieze programul lui Elon Musk pentru a ajunge ca el, sa doarma cat mai putin si sa lucreze cat mai mult, imi pare rau sa-i dezamagesc dar si-au luat teapa vietii : ) )

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

De fapt succes e sa ai de 100 de ori mai putini bani ca Musk, dar sa poti dormi pana la 11.hee hee

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu

| sierra1 a răspuns:

Nu e sigur dar in mod cert ajungi departe, știi vorba aia...

| Holiday a răspuns (pentru sierra1):

"...știi vorba aia..."

Mai degraba e valabila cealalta: "cine se trezeste de dimineata, e obosit toata ziua."

| Drimmero a răspuns:

Nu, aia e ora de dormit, ca sa fii un om de succes trebuie sa lucreze altii pentru tine iar tu sa dormi, aia inseamna sa fii mafiot.

| Lioana a răspuns:

Nu. Dar daca te trezesti de dimineata simti ca traiesti.
Eu daca ma scol tarziu simt am pierdut ziua.

| CleanHeart a răspuns:

Nu dar ești om de succes daca îți faci patul laughing
Un om de succes înseamnă să se tina de un lucru zi de zi și sa fie multă pasiune acolo, poți să fii om de succes in comportament, in bani, in idei, in dragoste, fiecare are tipul lui de succes dar nu ora la care te trezești contează și ce faci cu orele din timpul zilei