| BogdanEminovici a întrebat:

Credeți că Ucraina merita să câștige Eurovision?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru unii vad ca pare din ce in ce mai greu sa inteleaga ca faptul ca Ucraina a castigat Eurovision e o mare dovada de unitate a societatii moderne europene in fata salbaticilor rusi si nu un concurs muzical de care nu ii mai pasa nimanui de ani de zile.

| Drimmero a răspuns:

De ce va deranjeaza atat de mult ca a luat Ucraina? Oamenii aia traiesc o trauma colectiva, e razboi, sunt ucisi, le sunt locuintele distruse, milioane de oameni au emigrat peste hotare, toate astea pentru ca unei minti bolnave i s-a pus pata ca Ucraina, tara independenta si suverana sa nu intre in Nato si UE si sa depinda vesnic de inapoiata de mama rusie. Eu chiar ma bucur ca a luat Ucraina, in fond e o melodie despre razboi care transmite destule emotii, la ce melodii plictisitoare au fost la eurovision in afara de 2-3 ei chiar transmit ceva. Slava Ukraini!

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu. Nu ar fi meritat.

| Allemando a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......-juriilor/
https://www.tpu.ro/......aineana-a/

Aici mi s-au dat răspunsuri destul de bune, ar fi bine să te uiți.

| stefiiii3 a răspuns:

Chiar conteaza, pana acum nu dadea nimeni doi bani pe Eurovizion iar acum ca este scandal stie toata planeta, asa a fost si cu "femeia cu barba".

| cehos69 a răspuns:

Daca s-a ajuns la manevre d-astea inseamna ca s-a intrecut bariera intelegerii umane.
Acum vor sa stranga fonduri la nivel global pentru a finanta armata, obtinerea de armament mai pe scurt finantarea razboiului.
Circul asta cu milogii aia nu o sa mai tina mult, mare parte dintre romanii care i-au ajutat si-au schimbat parerea despre ei.
Poate vor sa castige si alte competii mult ravnite ca na tara lor sufera din vina unora care nu vor pace si au interese folosind populatia pentru a le atinge.

| BogdanEminovici explică (pentru cehos69):

Așa este, începem să ne săturăm de ucrainieni.

| goguPatent a răspuns (pentru cehos69):

Daca nu erau "milogii" aia de ucrainieini care sa se puna in calea rusilor acum Maria ta cehos nu mai avea poze cu ochelarei de soare si hanorace fake de la armani. Era foarte posibil sa te pregatesti sa tii o arma in mana si sa plangi dupa mama pe un camp in flacari.

Da, mna, cand e pace si singura ta grija e noul hanoracul de la armani e simplu sa dam din gura.

| Drimmero a răspuns (pentru BogdanEminovici):

Voi astia care dati comentarii de genul nu ati inteles absolut nimic din acest razboi, dar nimic! Ucrainenii nu cauta atentie si nici nu s-au atacat singuri, voi ganditi cand dati afirmatii de genul?

| cehos69 a răspuns (pentru goguPatent):

Ce relevanta are ma ce am spus eu cu ce firma este hanoracul din poza? happy
inteleg ca esti indignat, dar nu ma priveste pe mine starile tale.
uite, ca sa te inveti sa nu mai faci afirmatii fara cap, https://ibb.co/fk94MB5 si cu siguranta te asigur ca nu e singurul produs hanorac armani sau de firma mai premium pe care il am, asta nu ca ar avea vreo relevanta ca am eu geaca armani din puf si tu geaca din Obor, e irelevant aspectul asta, dar na cand nu ai ce sa zici la obiect despre parerea unei persoane te legi strict de alte lucruri.

| goguPatent a răspuns (pentru cehos69):

Bravo, felicitari.
Ai surprins esenta a ceea ce am vrut sa spun mai bine decat am reusit eu si amune ca ucrainienii aia de ii faci tu milogi si "manevristi", ucrainienii aia de locuiesc cu sutele in beciuri, aia de se feresc zi de zi de bombe, aia de calca peste cadavre pe strada cand ies cu frica sa mearga ca cumpere o paine au stat baraj in calea rusilor ca tu sa te poti bucura de hainele tale de firma in pace si liniste. Ca tu sa poti fi arogant pe net si sa iti faci pe ei in toate felurile.

Practic pentru tine e mai important hanoracul ala, ca la asta vad ca te-ai atacat cel mai tare, decat la a fi macar prin vorbe alaturi de um popor asediat la propriu de o haita de inapoiati.

Zi de zi cand iti imbraci hainele de firma, non fake, am inteles, sa te gandesti cat din pacea pe care o traiesti tu azi se datoreaza milogilor alora. Sa te gandesti ca daca te nasteai cu 500 km mai la est acum erai ascuns ca un soarec in beci

| suntserios a răspuns (pentru Drimmero):

Cum scria cineva mai sus.
Din fotoliu lor de acasă, fara sa le cadă bombe prin acoperiș e ușor de dat hate.

| Drimmero a răspuns (pentru suntserios):

Corect, nu inteleg ura asta gratuita pentru Ucraina din partea unor romanasi, o explicatie ar fi ca sunt prea indoctrinati de site-urile rusesti si propaganda de la Moscova, toata planeta a vazut si stie ca tara lor a fost atacata nejustificat si intr-un stil barbar, numai cativa aplaudaci de pe TPU si alte site-uri obscure cunosc alt adevar se pare. E de plans cand ii vezi p-astia afirmand ca ucrainenii care lupta pentru libertatea lor sunt numiti milogi sau idioti, fara ei care s-au nimerit sa fie baraj 'natural' in fata rusilor poate ca vorbeam acum deja de un razboi mondial sau de invadarea altor state fara aparare care au facut candva parte din fostul urss. Sper ca Ucraina sa castige razboiul si sa fie parade in cinstea armatei lor in toate tarile UE macar sau in tarile care i-au sustinut pentru a fi aplaudati si primiti calduros.

| Annabelle2002 a răspuns:

Eurovision nu e competitie muzicala ci viziune europeana dupa cum zice si numele.

Întrebări similare