anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că un bărbat care se cuplează cu o tipă supraponderala, gen de 100 de kg, este un bărbat care nu se respecta, care se mulțumește cu orice?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Fiecare om are gusturile lui și vede frumosul în ce considera de cuviință.

Sunt oameni cărora le plac persoanele plinuțe, sunt oameni ce nu pun preț pe aspect, sunt oameni ce știu din ce cauza persoana respectiva are kg ale, sunt oameni plinuțe la rândul lor ce își iau partenera pe măsură etc.

11 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Iara tu, ai alt profil acum laughing e bun si asa rau. Este un barbat normal, probabil este si el gras si cine vrei sa il placa, una model? Sau daca e sarac cu duhul la fel cine sta cu el, se gasewste, astea mai plinute sa nu le zic grasunici laughing balene casalot.
Un barbat slab sau normal, nu se incurca cu una de tonaju ce ai aratat.

| Andrusca69 a răspuns:

Da. Nu pot concepe ca persoanele supraponderale sa aiba barbati normali.

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui. Eu nu pot sa inteleg atractia sexuala pentru femei supraponderale, nu inteleg ce poate fi atragator la ele, dar asta nu inseamna ca nu-l respect pe unul caruia-i plac astfel de tipe sau ca el nu se respecta. Nu inseamna neaparat ca se multumeste cu orice, ci poate chiar alea-i plac, in defavoarea celor slabe. Nu cred insa ca sunt multi astfel de barbati, eu cel putin nu cunosc niciunul. Stiu cativa care prefera femeile cu cooru' mai mare, dar cred ca dupa standardele actuale, "progresiste", "politically correct", nu se mai incadreaza la categoria "supraponderale".winking

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că nu.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Un barbat disperat

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu am ceva respect pentru bărbații care pot face asta. Mi-aș dori să pot și eu. Dar nu pot, că hormonii mă îndreaptă spre niște terminate psihic, doar pentru că arată "sănătos" laughing

| pagliaci a răspuns:

Nu, e un om realist. Am o colega obeza e casatorita tot cu un obez.
Era culmea sa nu o accepte si sa viseze la angeline cand el e ca ea amandoi foarte pofticiosi, deci se inteleg unul pe altul.

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns:

Depinde ce inaltime are la acele 100 kg pentru ca se poate trece in extrema cealalta, de la supraponderala poate face upgrade-ul catre obeza, la 1.60 si 100 kg e obeza, chiar si daca ar avea 1.80 tot obeza ar fi daca ne luam dupa imc.
Cum au zis si ceilalti, nu pot sa-mi dau seama ce ar putea vedea unii barbati la o femeie cu greutate cam mare, ce i-ar putea atrage la grasimea aia care arata foarte inestetic, adica daca si el e obez as intelege pentru ca e vorba de aceleasi standarde dar un barbat cu o greutate normala sau lucrat la sala nu as vedea sa fie atras de o femeie de genul... fara sa jignesc dar asta e realitatea, barbatii nu-s atrasi de grase, foarte rar se intampla asta. Eu cel putin n-as putea sa fiu atras vreodata de o obeza.

| AmandinaDragan a răspuns:

Ala are interes. Pozitie sociala, bani.