O femeie de calitate, te va aprecia şi dacă ai roabă, trebuie să fi doar cu bun simț când întâlneşti pe cineva de genul.
Te-as minti daca ti-as zice ca banii nu conteaza pentru ca 90% din femei la asta se uita prima data! Dar mai raman si cei 10% care aleg dupa caracter, dupa prima impresie etc. Deci ca sa impresionwzi o astfel de fata trebuie sa arati ca esti mereu sigur pe tine, sa ai mereu cuvantul la tine, sa nu pari un papa lapte, restul vine de la sine. Deci da se poate gasi o partera/iubita aici in Romania, trebuie doar sa ai rabdare.
Fratioare, partenera nu-i asa greu sa-ti gadesti, dar nu-ti gasesti una cum ti-ar placea tie.
Pai am încercat numai cu cele sub nivelul meu și tot nu a mers
Din cauza propagandei "progresiste" si-au luat-o in cap, si-au pierdut simtul realitatii si tintesc mult mai sus de nivelul lor. Oi fi incercat tu cu unele sub nivelul tau, dar nu ai coborat indeajuns de mult.
Am 26 de ani, salariu de 4000 net, trotineta electrica si abonament de autobuz, si masculinitate mica spre medie. Mi-am gasit iubita intamplator vorbind cu oamenii ca orice om normal. Toata chestia woke ce circula acum pe internet si toata chestia legata de Andrew Tate si alti influenceri de genul, e doar un sambure de adevar, generalizat si dus la extrem.
Nu mai ascultati toate prostiile din mediul online, ca asa am ajuns sa votam cu un "presedinte" marca Temu si sa fim batjocura celorlalte natiuni.
Nu știu ce sa zic, nu știu prin ce medii ai umblat dar eu am cautat fete prin asociații creștine și toate se îndepărtează deși eu vorbesc cu ele normal și nu le abordez neapărat în vederea unei relații pentru ca știu ca trebuie sa fim prieteni și apoi dacă exista atracție din ambele părți putem merge mai departe dar parca relatia relatia cu fetele e atât de grea decât toate ecuațiile la matematica stiute
Nu trebuie sa umbli in nici un mediu anume. Pur si simplu, daca ai un minim de carisma, inteligenta medie, lucrezi constant la persoana ta, si tratezi oamenii din jurul tau frumos, e imposibil sa nu gasesti pe cineva.
Mda, am și eu o întrebare. Tu chiar crezi lucrurile pe care le vezi pe net, în sensul de masculinitate toxică, că tot ai pus întrebări de genul. Răspunsul este că șanse există, sunt și femei care din iubire pentru acel bărbat îl acceptă așa cum este și luptă cot la cot să aibă o viață bună.
Pao acelea nu sunt practic din realitatea societății?
Nu, acelea doar descriu persoanele toxice, nu toată lumea e aşa.
Am văzut oameni de toate tipurile Cezar Ionașcu, preoți, vedete care spun aceste lucruri iar în multe comentarii aceștia sunt aprobați
Și tu chiar iei pe bune ce vezi acolo?
Îmi e teama sa nu fie niște realități dure, prietenii mei la fel spun și ei aceleasi lucruri, deci și în realitate sunt aceste mentalități.
Zic pentru un barbat de 25 de ani care cauta fete de varsta lui, cele 30+ clar au pretenții mult mai mari